Una temporada pel record

El passat mes de setembre engegàvem una nova temporada, la del Cinquantenari de la fundació del club, plena d’il·lusions i grans reptes per endavant.

En l’àrea l’esportiva l’objectiu del primer equip masculí, tot i ser ambiciós, s’ha assolit amb escreix. El nostre primer equip, que ja havia tornat a certificar la seva presència a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata per segon any seguit i segona vegada en la història del club, aconseguia ahir el primer títol de lliga de la Primera Divisió Nacional, una fita històrica, una gesta que ens fa immensament feliços. L’equip té encara per endavant la disputa de la fase d’ascens, però els nois d’en Dani Ariño i l’Haritz Salvadó han escrit la pàgina més brillant de les escrites fins ara mai en cinquanta anys d’història; una proesa que quedarà per sempre més en el record del club. Hi haurà temps per valorar-la en la seva justa mesura, però des d’ací volem translladar-los ja el nostre agraïment, reconeixement i la profunda admiració per l’èxit aconseguit i per ésser per a tot el club -especialment pels més petits- un exemple de compromís, de com portar-se a la pista, com representar l’entitat i com dur l’escut amb la dignitat que mereix per tot arreu. L’enhorabona equip!

L’objectiu del sènior A femení era l’ascens de categoria. I les noies d’en Marc González i l’Àlex Ortega, dues jornades abans de finalitzar el campionat, van deixar segellat l’ascens a la Lliga Catalana, la màxima categoria de les organitzades per la Federació Catalana d’Handbol, i ho van fer de manera brillant, fent una temporada absolutament espectacular, que ens fa estar d’allò més orgullosos de la feina feta per l’equip, i ens encoratja a seguir treballant en el projecte per la branca femenina, amb l’objectiu de celebrar més aviat que tard un nou ascens de categoria, a la Divisió d’Honor Plata, lloc on el primer equip femení del club vol estar.

El joveníssim filial masculí, el sènior B, tres jornades abans de finalitzar la Lliga Catalana ja havia sumat prou punts com per a assegurar matemàticament la permanència. Els nois de Joan Sancho, amb una plantilla àmpliament renovada, han sabut adaptar-se a una categoria molt exigent, fent una segona volta difícilment millorable. Quant el sènior C d’Albert Magrans i Joan Cinta també manté la categoria, que amb la reorganització que durà a terme la federació passarà a ser la Primera Catalana.

Tots els equips formatius es troben al tram final de les competicions i el seu creixement ha estat més que notable. Menció destacada, però, es mereix el nou equip d’alevines del club, que ens omple de joia i ens fa albirar el futur amb optimisme. Amb un primer equip a Lliga Catalana que vol seguir creixent, i unes petites «guerreres», ningú pot dubtar que la branca femenina creixerà i creixerà fins arribar on vulgui, que és molt amunt.

Ras i curt i passi el que passi els propers 17, 18 i 19 de maig a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata -el sorteig de la qual el farà la RFEBM demà a les 17 hores- a ben segur que, per tot plegat, la del Cinquantenari haurà estat per la gran família de l’Handbol Sant Cugat una temporada pel record.

Julià Lòpez-Arenas

President

Leave a Reply