Triomf del femení, que ja no pot ser campió de lliga

El nostre primer equip femení va guanyar 25 a 32 davant l’Handbol Igualada, en un duel que les noies encara arrossegaven la ressaca emocional de l’ascens, el diumenge 5 de maig. Després d’una primera part sense molta lucidesa, l’equip va saber refer-se al pas pels vestidors i va poder trencar el partit. Tot i el triomf, la victòria del PBH Montmeló ens deixa sense opcions de lluitar pel lideratge.

Així doncs, en el primer parcial, ens aferràvem al lideratge de Lola González des del central per intentar obrir una escletxa en el marcador. L’aportació ofensiva de Martina Pablo i Judith Garcia era fonamental per portar la iniciativa en l’electrònic, però la circulació de la pivot rival i els seus bloquejos ens estava fent molt mal, tot i el bon paper sota pals de Judith Serrano. Amb això, marcador molt igualat al descans del matx (14 a 15).

En la represa, actitud molt diferent de l’equip, que era conscient que un triomf ens podia apropar al lideratge. Així doncs, l’efectivitat des de l’extrem d’Aina Fortuny i Clàudia Ribó ens permetia començar a trencar l’electrònic. A més, la bona defensa de Paula de Gispert i Helena Barajas i les intervencions de Laura Vidal ens donaven ales, aconseguint una renda de fins a 10 gols. Ja amb l’àmplia diferència, l’equip va acabar relaxant-se una mica més del compte i això va permetre que les igualadines retallessin distàncies, amb el definitiu 25 a 32.

Tot i la victòria de les noies, el lideratge ja té nom, i és que el PBH Montmeló va guanyar el seu duel i va certificar una meritòria 1a posició. Actualment, l’equip se situa en la 2a posició de la classificació, amb els mateixos punts que l’Handbol Gavà B, precisament el rival de la pròxima i darrera jornada de lliga. Amb tot, necessitem omplir el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler el pròxim diumenge 12 de maig a les 12 hores per ajudar el femení a certificar la 2a posició de la classificació.

Nielo Ballart

Leave a Reply