El masculí supera l’Handbol Esplugues i se situa líder de la competició

El nostre primer equip masculí va vèncer 30 a 25 a l’Handbol Esplugues i va aprofitar l’ensopegada del Bm. La Roca per situar-se líder de la competició, el dissabte 27 d’abril. En un partit molt intens, en el qual vam jugar molta estona de 7, els nois van saber treure rèdit de l’estratègia, i amb un gran mur defensiu, vam encadenar la nostra 8a victòria consecutiva, la 16a en els darrers 17 partits.

Així doncs, l’equip sortia amb les idees molt clares en els compassos inicials, i aprofitant un endollat Jan Rof i les recuperacions de pilota de Dídac Pallarès, aconseguíem obrir la primera escletxa en l’electrònic (9 a 4). A més, liderats pel joc de Jordi Sancho i la potència d’Àlex Ortega, fèiem un pas endavant els minuts finals de la primera part (15 a 8). Els visitants, però, treien les seves urpes en l’últim sospir, i es reenganxaven al pas pels vestidors (15 a 11). En la represa, petit ensurt pels nostres, que veien com l’Handbol Esplugues s’acostava perillosament en el marcador (19 a 17). Tot i això, el bon defensiu dels nostres i la complicitat entre Jordi Sancho i Sergi German ens donava ales i possibilitava la victòria (30 a 25) i l’eufòria en el pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

El partit també va suposar el darrer matx a casa del nostre capità, Hèctor Gómez, qui va ser ovacionat per jugadors, aficionats i rivals. Els nois ara se centren en la darrera jornada de lliga, en la qual visitaran a l’Handbol Molins, amb la possibilitat d’acabar la competició com a líders de grup, un fet històric i que només es podrà veure estroncat en el cas que la Bm. La Roca guanyi i nosaltres perdem.

Nielo Ballart

Leave a Reply