Club Handbol Sant Cugat

La identitat: valors i filosofia del Club.

El Club Handbol Sant Cugat és un club formatiu, que fa una aposta clara i decidida pel planter, treballant per a desenvolupar els seus integrants com esportistes i com a persones, sense renunciar a continuar creixent ni a assolir èxits esportius.

 

L’HSC, club exemplar, d’acollida, tolerant, inclusiu, integrador i per damunt de tot, formatiu, assumeix el repte d’educar jugadores i jugadors en alguns dels valors més elevats de l’esport: el respecte al joc, als àrbitres, als aficionats, als rivals, als companys, als tècnics, a un mateix; l’esforç, la solidaritat, la responsabilitat, el “fair playi la capacitat per fer front i superar les adversitats. Valors que, més enllà de permetre desenvolupar la pràctica de l’handbol, han d’acompanyar-los al llarg de la seva vida. Formant jugadores i jugadors, estarem formant millors persones.

 

Però també volem un club competitiu: ensenyant a jugar i a competir. Competir significa gaudir del joc només quan hom ofereix la seva millor versió, fent front als reptes sense defallir, intentant superar les dificultats que el joc va oferint. 

Carta Ètica

ethics4sport

Els valors del HSC estan presents en el programa Ethics4Sports, que promou els valors ètics dins l’esport.  Aquest projecte europeu és compartit pels clubs integrants del SantCugatCreix, del qual el HSC n’és membre des del 17 de juliol de 2020 i ha esdevingut un projecte de ciutat liderat per l’Ajuntament de Sant Cugat.