Campus i Esdeveniments

Campus i esdeveniments

Cada any l’HSC organitza una sèrie d’esdeveniments, com les 12 hores d’Handbol que es fan al pavelló de La Floresta o com els Campus d’estiu de tecnificació de Santa Pau. No et perdis cap d’aquest! Aquí trobaras tota la informació

 • Octubre
 • Desembre
 • Setmana Santa
 • Setmana Santa
 • Juny
 • Juny i Juliol
 • Juliol
 • Presentació dels equips

  Cada temporada, durant el mes d’octubre o principis de novembre, el Club d’Handbol Sant Cugat fa la presentació oficial de la temporada. La jornada comença amb activitats de mini handbol organitzades per l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) i segueix amb la presentació de tots els equips del club. Enguany, l’acte de presentació dels 19 equips del club tindrà lloc el proper divendres dia 4 de novembre a partir de les 18 hores al pav 3 de la Rambla del Celler. Us hi esperem!
 • CASAL D’HANDBOL DE NADAL

  Durant les vacances escolars de Nadal i fins el dia de Reis, l’HSC juntament amb PAIDOS organitza un casal d’handbol, amb entrenadors del Club d’Handbol Sant Cugat i monitors de Paidos. Enguany el club participarà en els casals multiesports organitzats per Paidos. Enguany l’activitat d’handbol tindrà lloc el dia cinc de gener, i la durà a terme en Pau Ortega, jugador del sènior A masculí. Places limitades. Més informació a Paidos
 • CASAL DE SETMANA SANTA

  També durant les vacances escolars de Setmana Santa i de dilluns a dijous, l’HSC juntament amb PAIDOS organitza un casal d’handbol, amb entrenadors del Club d’Handbol Sant Cugat i monitors de Paidos. Places limitades. Més informació a Paidos
 • TORNEIG NACIONAL DE SEMANA SANTA. BALONMANO ANAITASUNA

   Enguany tornarem a Pamplona, a una de les activitats preferides per tothom: durant la Setmana Santa, des de Dijous Sant fins Diumenge de Resurrecció, el Club d’Handbol Sant Cugat participarà en el prestigiós Torneig d’handbol de base organitzat pel club d’ASOBAL S.C.D.R. Anaitasuna a Pamplona. Com sabeu, les jugadores i els jugadors surten en autocar cap a Pamplona el Dijous Sant a les 6 hores i retornen el Diumenge de Resurrecció, arribant a Sant Cugat cap a les les 22 hores. Places limitades. Descomptes per a socis i 2n germà.
 • JORNADES ESPORTIVES D’HANDBOL ESCOLAR DE LA FLORESTA.

  Durant el mes juny, l’últim dissabte abans de la fi del curs escolar, el Club d’Handbol Sant Cugat juntament amb l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) organitzen les tradicionals Jornades Esportives d’Handbol Escolar a La Floresta.
 • CASAL D’ESTIU

  Durant el mes juliol, l’HSC amb la col·laboració de Paidos, organitza els casals d’estiu d’handbol. Els casals comencen la primera setmana de juliol i s’allarguen durant tot el mes. Cada casal té una durada setmanal, de dilluns a divendres, matí i tarda (4 setmanes) Places limitades. Més informació a Paidos. Tots els entrenadors pertanyen al club. Una de les activitats que s’acostumen a programar és la visita al campus d’handbol que farem a Santa Pau, a la casa de colònies Rocacorba.
 • CAMPUS D’ESTIU A SANTA PAU, A LA CASA DE COLÒNIES ROCACORBA

  El Club d’Handbol Sant Cugat organitzarà el proper estiu el seu Campus d’handbol a la casa de colònies Rocacorba. Tornarem, doncs, a La Garrotxa i al pavelló de Santa Pau. El campus es farà des del dilluns dia 17 fins el diumenge dia 23 de Juliol de 2023. Estem convençuts que serà la millor edició de totes les que hem organitzat mai. Places limitades fins omplir les habitacions disponibles de la casa de colònies. Descomptes per a socis i 2n germà.