Una desconnexió final priva al femení de guanyar a la inexpugnable pista del PBH Montmeló

Partit molt seriós del nostre femení a la pista del PBH Montmeló, i és que tot i la derrota (21 a 18), les noies van demostrar tenir les capacitats per derrotar al líder, equip que encara no ha perdut cap partit a casa aquesta temporada, el dimarts 20 de febrer. Una desconnexió en el parcial final del partit, però, ens va privar de sumar la nostra 9a victòria consecutiva.

Inici del partit molt igualat i amb molts nervis per part d’ambdós conjunts, conscients de tot el que estava en joc. Les rivals, no obstant això, feien un pas endavant i mostraven més encert de cara a porteria, obrint la primera escletxa en l’electrònic (6 a 4). L’encert de Clàudia Ribó des de l’extrem, però, ens permetia tornar a forçar la igualada (7 a 7) i gràcies a les bones aturades de Maria Estèvez sota pals ens posaven per davant, abans del pas pels vestidors (9 a 10).

En la represa, Paula de Gispert demostrava ser capital en defensa i les noies aprofitaven les seves accions per ampliar l’avantatge en el marcador (12 a 14), però una exclusió de la nostra especialista defensiva facilitava la igualada de les rivals. A partir d’aquí, tornava la igualtat i l’intercanvi de cops entre 2 equips, tot i que l’habilitat d’Arantxa Bueno era determinant per encarar els últims 10 minuts amb un petit avantatge (17 a 18). En els últims minuts, però, l’atac se’ns va ennuegar i això ho va aprofitar el PBH Montmeló per capgirar l’electrònic i sumar els 2 punts.

En acabar el duel, la nostra portera Maria Estèvez lamentava no haver pogut sumar els 2 punts: «És una pena, perquè vam dominar quasi tot el partit, però en el tram final vam començar a cometre errors, no vam saber gestionar els nervis i vam encaixar un parcial dolent que va ser determinant. Tot i això, vull agrair tota l’afició desplaçada, perquè ens van donar molt suport en tot moment».

Amb la derrota, les noies es mantenen en la 3a posició de la classificació, dins de les places d’ascens a Lliga Catalana, i amb un avantatge de 2 punts respecte a l’immediat perseguidor, la UE Sarrià. Precisament, el pròxim partit del femení serà a la complicada pista de les sarrianenques, el cap de setmana de 3-4 de març.

Nielo Ballart

Leave a Reply