El masculí es refà de la darrera ensopegada amb un recital ofensiu vers el CH La Salle Montcada

El nostre primer equip masculí torna a somriure, i és que els nois van guanyar 42 a 25 al CH La Salle Montcada, el dissabte 24 de febrer. La victòria és capital, i és que a més de sumar 2 punts claus per a seguir dins de les posicions de fases d’ascens, l’equip ha recuperat sensacions, en un recital ofensiu.

Els nois sortien com un vendaval sobre el terreny de joc, i aprofitant l’olfacte golejador de Jordi Sancho, mostràvem un inici per emmarcar (6 a 1). Els rivals intentaven retallar distàncies (8 a 5), però la potència de Jan Rof i la mobilitat de Sergi German ens tornava a donar ales en l’electrònic (13 a 8). Els nois estaven gaudint del seu joc i les bones intervencions de Joan Costa, que establia una connexió directa amb Pau Gratacòs, ens permetia marxar al pas pels vestidors amb un còmode avantatge (22 a 14).

Una desconnexió en l’inici de la represa encenia una llum d’esperança als rivals (23 a 17), però de nou emergia el talent de Jordi Sancho per aprofitar els forats de la defensa montcadenca i ampliar la diferència (27 a 18). A més, Marin Jozak es presentava davant l’afició amb un recital de xuts des de l’exterior, en un duel amb minuts per a tots els nostres jugadors i amb debut d’Edgar Arbiol sota pals, per acabat guanyant 42 a 25.

En acabar el duel, el nostre lateral Jan Rof celebrava la importància d’haver pogut recuperar sensacions: «La darrera jornada vam sortir enfadats, perquè les coses no van sortir com esperàvem i vam trencar la bona dinàmica que portàvem. És per això que era important donar un cop sobre la taula i enviar un missatge als nostres rivals».

Amb el triomf, els nois continuen en la 2a posició de la classificació, amb un avantatge de 2 punts sobre l’OAR Gracia Sabadell, el nostre immediat perseguidor. En la pròxima jornada, rebrem la visita del CH Sant Esteve de Palautordera, equip que va ser capaç de guanyar-nos en el partit d’anada. «Hem de preparar amb serietat el pròxim duel, ja que és un equip que sempre ens posa les coses molt difícils. Haurem d’estar sòlids darrere i poder córrer en atac per aconseguir els punts» sentenciava Rof.

Nielo Ballart

Leave a Reply