Un femení molt sòlid tomba el líder en una gran 2a part

El nostre femení es va donar una alegria, i és que les noies van ser capaces de sorprendre la UE Sarrià, líder de la competició, en guanyar 36 a 30. Llums i ombres de les noies en la primera part, que marxaven per sota en el marcador, tanmateix, l’equip reaccionava en la represa i amb un handbol ràpid i vistós, certificant la primera derrota de les rivals de la temporada.

En l’inici del partit, les noies van començar erràtiques en els llançaments, sobretot des de l’extrem, però ho va compensar una excelsa Maria Solà sota pals. Un cop Djuna Modrego va poder encertar els seus tirs (4 dianes), l’equip va mostrar una altra cara i això ens va permetre obrir una escletxa en el marcador (8 a 6). Quan semblava que les noies podien escapar-se en l’electrònic (12 a 8), amb una gran tasca defensiva de Paula de Gispert i Laia Gamito, les rivals posaven de nou la igualada (14 a 14). En els compassos finals del primer temps, la UE Sarrià demostrava estar més endollat i aprofitava per marxar amb l’avantatge al pas pels vestidors (16 a 17).

En la represa, Djuna Modrego continuava molt encertada en els llançaments i aprofitant l’estat de gràcia de Júlia Ponce, les noies es posaven per davant en l’electrònic (24 a 22). A més, de nou era providencial el paper de Maria Solà sota pals per mantenir l’avantatge en el marcador. Els minuts passaven i la potència de Laia Gamito des del pivot i la bona defensa d’Helena Barajas, ens permetien seguir 2 per sobre en el marcador (29 a 27). En els últims 10 minuts, però, el femení feia un pas endavant i augmentant el nostre ritme de joc, aconseguíem sentenciar el duel, amb el definitiu 36 a 30.

En acabar el partit, Djuna Modrego, màxima golejadora de l’enfrontament, assenyalava la bona lectura de les noies del partit per vèncer al líder: «Encaràvem l’enfrontament amb neguit; rebíem a les líders, que havien empatat amb conjunts que nosaltres havíem perdut. És veritat que la 1a part ens ha costat una mica, però en la represa, hem sabut fer mal amb la velocitat i hem sabut trobar els forats que elles ens estaven deixant. En defensa, hem tingut també clar la importància de ser fortes en el centre i això ens ha donat ales i hem pogut jugar més tranquil·les».

Amb aquesta victòria, el femení trenca una ratxa negativa de 2 derrotes i aconsegueix la 3a victòria de la temporada, en 5 partits disputats. En la pròxima jornada, les noies visitaran la pista del CE Handbol BCN Sants B, conjunt de la part baixa de la classificació, el diumenge 29 d’octubre a partir de les 18 hores.

Nielo Ballart

1 Response

  1. Teresa

    … cal dir també que la portera titular del Sarrià es va lesionar i va haver d’abandonar el camp, ocupant el seu lloc una jugadora.

Leave a Reply