El masculí s’agrada i suma el primer triomf de la temporada com a local

El masculí va aconseguir la primera victòria a casa de la temporada, en guanyar 33 a 25 al CH Palautordera, el dissabte 21 d’octubre. Els nois, però, van haver de remuntar un marcador advers al pas dels vestidors, i gràcies a una 2a part per emmarcar, van aconseguir tombar els rivals i donar la primera alegria a l’afició a la ZEM Rambla del Celler.

Amb això, un cop més els nois se’ls va ennuegar l’atac en els compassos inicials (2 a 4), amb dificultats per trobar llançaments a la porteria contrària. La connexió entre Jordi Sancho i Sergi German i el rol defensiu de Dídac Pallarès, però, va ser clau per tornar a reenganxar-nos en el partit (6 a 6). Els bons minuts d’Aleix Vaz i Mikel Rubiño, junt amb l’eficàcia d’Arnau Ribó, presagiaven que els nois podrien obrir una escletxa (13 a 12), tanmateix, va ser un miratge, i amb una nova desconnexió, els rivals marxaven per davant al pas pels vestidors (13 a 15).

L’actitud, aquesta vegada, va ser molt diferent en la 2a part, i un bon inici dels nois, liderats des del centre per Jordi Sancho, ens permetia tornar a posar la igualada en el marcador (19 a 19). A partir d’aquí, cop sobre la taula del nostre masculí, amb un Mikel Rubiño demostrant tot el seu potencial i amb un Martí Ruíz molt endollat des de l’extrem, que juntament amb la nostra bona defensa, ens donava ales per aconseguir una còmoda renda (27 a 19). Ja amb aquest ampli avantatge, els rivals van arriscar amb la intenció d’intentar reenganxar-se en el marcador, però els nostres nois estaven gaudint del partit i jugadors com Àlex Ortega o Joan Costa aprofitaven les errades dels visitants per poder mantenir l’avantatge i aconseguir el primer triomf com a locals.

En acabar el duel, Jordi Sancho va celebrar el canvi d’actitud en atac de l’equip: «És veritat que aquesta temporada ens està costant en atac, i avui que hem fet una bona primera part, ens ha fallat una mica la defensa, que és el nostre punt fort. En el descans teníem clar que havíem de ser pacients, que les pilotes acabarien entrant i que capgiraríem el marcador. Estem defensant a molt bon nivell i som conscients que hem de pujar les prestacions en atac, i hem demostrat els primers resultats».

Amb aquesta victòria, els nois escalen a la 5a posició de la classificació, després d’encadenar la 4a jornada sense perdre. A més, seguim sent l’equip menys golejat de la competició. En la pròxima jornada, visitarem la pista del CH Salle Montcada, conjunt que suma 3 victòries seguides, amb la idea de mantenir-nos invictes fora de casa. «És un rival duríssim, però anirem amb la intenció de guanyar» sentenciava Sancho.

Nielo Ballart

Leave a Reply