RENOVEM L’ACORD AMB EL SERVEI DE FISIOTERÀPIA, READAPTACIÓ I ENTRENAMENT PERSONAL  REQ SANT CUGAT 

                                                                                                                                      

Benvolgudes jugadores, jugadors, famílies i socis del club.

Ens plau anunciar-vos que el club ha renovat l’acord amb el centre de fisioteràpia, readaptació i entrenament personal REQ.

Com molts de vosaltres ja sabeu, ReQ es troba ubicat molt a prop del pavelló, al carrer Vallès, 102, i de la mà d’en Marc Madruga –professional amb formació i llarga experiència en les Ciències de l’Activitat Física, la Salut i l’Esport, vinculat estretament al món de l’handbol- ofereix a Sant Cugat serveis de fisioteràpia i readaptació de tot tipus de lesions.

Fruit de la renovació de l’acord, es mantindran condicions especials en tots els serveis (tant en primera visita com en les sessions posteriors) amb descomptes importants. Enguany, a més a més, REQ ens ofereix un nou servei molt especial que des de la direcció esportiva del club, Joan Sancho com Héctor Gómez recomanen de manera entusiasta: totes les jugadores i els jugadors que ho vulguin, podran rebre a un cost molt reduït una valoració de les seves capacitacions físiques, el que permetrà obtenir un seguit de recomanacions i indicacions per tal de desenvolupar de la millor manera les seves aptituds físiques, evitar lesions i, ras i curt, progressar quant l’aspecte físic amb rigor i de la millor manera possible. Aquestes tindran un cost de 20€ (el preu habitual són 90€).

Amb motiu del 50è aniversari del club, REQ brinda a jugadores i jugadors, els seus familiars i els socis del club diferents campanyes amb unes condicions encara més especials, amb reduccions importants de la tarifa del públic en general. Aquestes s’aniran anunciant amb els descomptes i serveis. Per exemple durant el que resta del mes d’octubre i en motiu del primer aniversari de l’obertura del centre al carrer Vallès, REQ ofereix el 50% de descompte en el servei de fisioteràpia (massatge de descàrrega, teràpia manual i tecarteràpia)

En els documents que us adjuntem trobareu la informació sobre els diferents serveis oferts per REQ al nostre club. Si voleu aclariments o més informació, podeu adreçar-vos a l’Héctor; a ben segur que us podrà facilitar tots els detalls de la renovació de l’acord amb aquest gran centre de fisioteràpia, readaptació i entrenament personal, i si necessiteu dels seus serveis, podeu contactar directament amb REQ al 633 321 433.

Salutacions a totes i a tots.

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply