Tot a punt per aixecar el teló del nostre primer Torneig d’Handbol Femení

La primera edició del nostre Torneig d’Handbol Femení ja és una realitat, i és que el pròxim dissabte 18 de juny, la ZEM Rambla del Celler serà escenari d’un dels projectes amb els quals hem treballat amb més ambició aquest any. D’aquesta manera, i durant tota la jornada del dissabte, viurem aquesta competició d’handbol, en la qual la branca femenina en serà la protagonista.

Així doncs, el Torneig d’Handbol Femení comptarà amb 3 categories diferents: infantil, cadet i juvenil. En el cas de la categoria infantil, hi haurà un triangular de les nostres noies amb el CH Ràpid Cornellà i l’Handbol Ribes; pel que fa a la categoria cadet, els equips que ens acompanyaran seran també el CH Ràpid Cornellà i l’Handbol Ribes; finalment, en el cas de les juvenils, l’Handbol Terrassa i l’Handbol Ribes seran els nostres rivals.

D’aquesta manera, el format de competició serà de tots contra tots i els 2 millors equips es veuran de nou la cara en la final. La final infantil serà el dissabte a les 17:30h al pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, mentre que la final cadet serà a la mateixa hora, en el pavelló 3. D’altra banda, la final juvenil es disputarà a les 19h i un cop finalitzada, es farà l’entrega de trofeus, també en el pavelló 3.

Un dels nostres objectius del torneig és donar visibilitat a l’handbol femení i ser un referent en l’àmbit català. És per això, que durant el Torneig d’Handbol Femení, hi haurà una activitat d’iniciació per a totes aquelles nenes o adolescents que vulguin començar un vincle amb l’handbol. Així que ja sabeu, animeu a totes les vostres filles, germanes, amigues o familiars perquè vinguin a gaudir d’aquesta activitat, una activitat que la realitzarem al pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler de 15:45h a 17h.

Amb tot, volem donar les gràcies a L’Ortiga, Sisquella Grup, Caprabo i Banc Sabadell per fer possible la celebració d’aquest primer Torneig d’Handbol Femení i a Auctoritas, Catalana Occident, Moventis, JVC i Arfont pel suport que rebem diàriament.

Nielo Ballart

Leave a Reply