Jordi Solé deixa d’entrenar el nostre sènior femení

Els camins del nostre primer equip femení i Jordi Solé se separen, després que el nostre sènior hagi acabat en la 3a posició en la classificació del grup de permanència de la 1a Catalana. D’aquesta manera, Solé dirigirà el Creu Alta Sabadell B, conjunt que militarà a la 3a Catalana la pròxima temporada.

Solé ha estat un any l’entrenador del nostre sènior femení, en un any en el qual no s’han pogut complir els objectius marcats a l’inici de temporada, la classificació per a les fases d’ascens: «Ens vam quedar fora de les desitjades fases d’ascens per un gol, però així funciona l’esport». No obstant això, el tècnic sabadellenc no considera que hagi estat una mala temporada: «Les noies han lluitat i hem tret grans resultats com la victòria a casa del CH Sant Esteve de Palautordera, equip que ha acabat campió de la categoria».

Una de les coses que més valora Solé de l’equip ha estat la dedicació de les jugadores: «Els continguts ensenyats han estat assumits prou bé per les noies, les quals s’han esforçat per assolir-los. És un grup increïble i que em van acollir des del primer moment. M’he sentit amb bona sintonia i seguiré l’equip. Espero que puguin jugar les fases d’ascens la temporada vinent».

Finalment, el tècnic explica el seu nou projecte: «No hauria plegat si no m’hagués sortit una proposta a casa, i és que la meva idea era continuar. No obstant això, a vegades et surten projectes quan menys tu esperes. Esportivament, m’espera un gran repte amb gent molt jove». Amb tot, en els pròxims dies anunciarem qui és la persona que s’encarregarà de dirigir l’equip la temporada vinent a la 1a Catalana.

Nielo Ballart

Leave a Reply