Or i plata dels nostres infantils en les Jornades d’Handbol de La Floresta

Un any més, la 28a edició de les Jornades d’Handbol de La Floresta van ser una festa a l’handbol, en la qual la il·lusió, la companyonia i les ganes dels jugadors van ser les grans protagonistes. Disputades el dissabte 11 de juny al Pavelló de Can Llobet de La Floresta, els jugadors locals van poder demostrar la progressió que han tingut aquesta temporada.

Pel que fa a l’àmbit competitiu, es van disputar 4 categories. Així doncs, en la categoria benjamí mix, l’Avenç Blanc va vèncer en la final a l’Avenç Vermell. D’altra banda, en l’aleví mix, el Turó de Can Mates s’imposava a l’Avenç Blanc. Finalment, en les categories infantils, el nostre masculí aconseguia la copa, després de derrotar a l’Handbol Egara, mentre que el femení es feia amb el subcampionat, després de perdre la final contra l’OAR Gràcia Sabadell.

Des del club fem un balanç molt positiu d’aquestes Jornades d’Handbol de La Floresta, i és que tots els jugadors van gaudir practicant handbol. A més, volem donar les gràcies a L’Ortiga, Sisquella Grup, Caprabo, Banc Sabadell, Bon Dria, l’OMET Sant Cugat i els Castellers de Sant Cugat per fer possible que un any més sigui una realitat aquesta competició. Esperem seguir gaudint durant moltes més edicions d’aquesta festa a l’handbol.

Nielo Ballart

Leave a Reply