Tarda inoblidable del masculí en el Bocaccio Arena

El nostre primer equip masculí va aconseguir un triomf pel record, i és que els nois van vèncer 24 a 25 a l’OAR Gracia Sabadell, en un duel frenètic i que es va acabar resolent en els instants finals, el dissabte 9 de març. A part de ser una victòria històrica, i és que mai havíem guanyat en aquesta pista, els 2 punts ens consoliden en les fases d’ascens, comptem amb una renda de 4 punts a falta de 6 jornades.

Amb això, els rivals sortien més encertats sobre el terreny de joc, i tot i que estàvem sent sòlids en defensa, no trobàvem manera de perforar la porteria (3 a 1). Liderats per Jordi Sancho, l’equip començava a trobar espais i donàvem la volta a l’electrònic (6 a 7), sempre acompanyats per una grada que no va deixar d’animar. A més, l’encert de Guillem Pallarès des de l’extrem ens permetia seguir amb la igualada en l’electrònic (10 a 10). En els últims compassos, però, un seguit d’errades donava ales a l’OAR Gracia Sabadell, que marxava per davant al pas pels vestidors (13 a 11).

En la represa, un parcial inicial de 3 a 0 queia com una llosa (16 a 11), dificultant molt les nostres possibilitats. A més, passats 10 minuts de la segona part, els nois no eren capaços de poder retallar distàncies en el marcador (19 a 14). A partir d’aquest instant, com un fènix que reneix de les seves cendres, aprofitàvem el bon paper sota pals de Joan Costa per intentar retallar distàncies. L’escalf de l’afició desplaçada va ser també fonamental, i amb un Sergi German guanyant espais en el joc interior i una sòlida defensa liderada per Dídac Pallarès i Joan López-Arenas, aconseguíem empatar de nou el duel (20 a 20), quan quedaven 12 minuts de joc. En els últims minuts, Jordi Sancho es carregava l’equip a l’esquena, i amb 4 dianes, feia esclatar l’eufòria de tots els presents, anotant el darrer gol al minut 59:33. 27 segons de pura tensió acabaven amb una festa en el Bocaccio Arena, en una festa en la qual sènior masculí i grada es complementaven com una única peça.

Nielo Ballart

Leave a Reply