Inscripcions al dotzè campus d’estiu del club

Just després de l’anada a Pamplona al Torneig d’Anaitasuna durant la Setmana Santa obrirem les inscripcions al campus d’estiu. Per segon estiu repetirem estada a la casa de colònies de Rocacorba de Sallent, al costat de Santa Pau, a La Garrotxa.

Es podran inscriure al campus nens i nenes a partir de 5è de primària (alevins i alevines de primer any) fins a nois i noies de segon de batxillerat (juvenils de segon any). Les inscripcions estan limitades a 125 places.  

Sortirem de Sant Cugat en autocars el diumenge dia 14 de juliol per a passar sis nits, fins el dissabte dia 20 de juliol, a la casa de colònies. Per aquells de vosaltres que no la coneixeu, la casa té unes instal·lacions esportives magnífiques: tres pistes multi esportives exteriors, una coberta, un camp de futbol de gespa i piscina. Els entrenaments els tornarem a fer al pavelló municipal de Santa Pau. La casa de colònies està situada a 5,2 km del pavelló i per a fer el trajecte de poc més de cinc minuts llogarem furgonetes de vuit places més conductor.

A banda dels entrenaments d’handbol i del torneig nocturn, farem la ja tradicional sortida al parc aquàtic.

Els preus del campus són els mateixos que l’edició de l’estiu passat:

Per a fills i filles de SOCIS i SÒCIES del club: 475 € (1er termini 300 €; restants 175 € abans del 30 de juny). Els germans 460 € (1er termini 300 € i restants 160 € abans del 30 de juny).

Per a fills i filles de NO SOCIS NI SÒCIES del club 499 € (1er termini 300 €; restants 199 € abans del 30 de juny). Els germans 485 € (1er termini 300 € i restants 185 € abans del 30 de juny).

A través de les xarxes socials del club informarem de l’obertura de les inscripcions i us facilitarem el formulari per a poder inscriure les vostres filles i els vostres fills. Un cop tancades les inscripcions, unes setmanes abans de l’inici del campus, convocarem les famílies a una reunió informativa on us donarem tots els detalls del campus i esperem poder resoldre qualsevol dubte que tingueu.


Joan Sancho i Xavier Vilella

Coordinadors del campus d’estiu.

Leave a Reply