El femení pateix, però acaba aconseguint un triomf clau

El nostre femení va vèncer 25 a 24 davant del CE Handbol BCN Sants, en un duel fonamental per a les noies per seguir de ple en la lluita per l’ascens, el dissabte 9 de març. L’equip va poder cuinar la victòria a foc lent, però tot i agafar una renda de 5 gols, va acabar demanant l’hora i sumant així 2 punts per continuar classificades en la 3a posició i darrera que dona plaça per pujar a Lliga Catalana.

El conjunt visitant sortia millor en els minuts inicials, i fruit d’això aconseguia un petit avantatge en els primers compassos. Les noies, un cop van poder acomodar-se al ritme del partit, però, van poder capgirar l’electrònic, aprofitant l’eficàcia des de l’extrem de Djuna Modrego i Clàudia Ribó. En la represa, el nostre primer equip va mostrar la seva millor versió, i capitanejades per la defensa de Paula de Gispert i Helena Barajas, obríem una diferència. A més, les recuperacions de pilotes d’Aina Fortuny i Martina Pablo eren clau per arribar amb un avantatge de 5 gols a l’equador de la 2a part. En el tram final, desconnexió de les noies que va donar ales a les barcelonines i que a punt va estar de costar-nos un ensurt.

Amb el triomf, les noies segueixen situades en la 3a posició, amb un avantatge de 2 punts respecte al nostre immediat perseguidor, l’Handbol Sant Quirze B. En la pròxima jornada, les noies visitaran la sempre complicada pista de l’Handbol Llavaneres, amb l’objectiu d’encadenar el seu 3r triomf consecutiu.

Nielo Ballart

Leave a Reply