Patrocinadors del club: una ajuda inestimable.

Una temporada més volem agrair als patrocinadors del club la seva col·laboració. Fent-nos confiança, fan més fàcil que l’Handbol Sant Cugat sigui cada dia un club una mica millor. Les aportacions econòmiques dels nostres patrocinadors ajuden a equilibrar el pressupost, permetent-nos atendre les peticions sempre assenyades dels entrenadors del club per a disposar de nou material per a les sessions d’entrenament; aportacions econòmiques que enguany, a més a més, han fet possible una actualització dels seus salaris. Tots els entrenadors de tots els equips dediquen moltes hores a la seva tasca i veuen així com, en la mesura de les possibilitats del club, s’els correspon d’aquesta manera.

Però tant important com la contribució econòmica és el crèdit que ens atorguen volent-nos patrocinar. Que grans companyies del prestigi d’Assegurances Catalana Occident, Moventis i JVC renovin el seu patrocini després de tant temps, fent-nos novament confiança, fa pensar que el nostre és un club que fa les coses bé. Que enguany, a més a més, hagin volgut sumar-se com a nous patrocinadors la consultora Auctoritas Business Consulting, la firma comercial Lapeyra & Taltavull, el parc aquàtic Water World de Lloret de Mar i l’empresa alemanya de ciberseguretat Dig8ital, és una demostració de la bona salut de l’Handbol Sant Cugat i una prova de la fortalesa del nostre projecte.

L’Handbol Sant Cugat és un club sense ànim de lucre. Els ingressos que rep s’equilibren amb les despeses que cal atendre. Gràcies també a les aportacions dels patrocinadors podem dur a terme algunes accions que milloren el nostre club: adquirir nou material d’entrenament, remunerar una mica millor els nostres entrenadors, oferir a jugadores i jugadors millors uniformes, haver pogut incorporar un modest servei de fisioteràpia, disposar d’entrenadors de porters o haver pogut mantenir les quotes de les famílies i dels socis des d’abans de la pandèmia pràcticament sense haver-les hagut d’anar actualitzant, són algunes d’aquestes accions que en bona mesura hem d’agrair als patrocinadors.

Esperem seguir essent mereixedors de la seva confiança moltes temporades més i ser capaços de fer que la propera temporada, que serà la del cinquantenari, s’afegeixin a Assegurances Catalana Occident, Moventis, JVC, Auctoritas Business Consulting, Lapeyra & Taltavull, Water World i Dig8ital nous col·laboradors que dipositin la seva confiança en el nostre club i vulguin ajudar-nos amb els seus patrocinis.

Julià López-Arenas.

President

Leave a Reply