Cinquanta anys de la fundació del club

Enguany iniciem una temporada especial: el mes de setembre de l’any vinent farà cinquanta anys de la fundació de l’Handbol Sant Cugat. Durant aquesta temporada, doncs, treballarem per a enllestir l’organització del seguit d’actes per a celebrar com cal el cinquantè aniversari del nostre club. Temps hi haurà per a donar-los a conèixer a tothom, però podem avançar que s’organitzaran actes culturals, socials i, per suposat, partits commemoratius.

A banda de l’organització de l’aniversari del club, al gener s’obrirà el període de presentació de les candidatures de les juntes directives que vulguin rebre el mandat de dirigir els quatre anys següents el club; procés que finalitzarà el mes d’abril de 2.023 amb unes noves eleccions a la presidència.

Al costat d’això, el dia a dia de l’Handbol Sant Cugat: una nova temporada amb reptes importants. Tot i que la responsabilitat de governar ens correspon a la junta directiva, tornarà a ser tasca de molta més gent fer que puguem assolir els objectius que ens hem marcat. Primerament caldrà que les jugadores, els jugadors i els tècnics donin el millor de si mateixos en cada sessió d’entrenament i en cada partit. Com sempre, la col·laboració de delegades i delegats serà essencial; sabeu que sense vosaltres, delegades i delegats, cap fita podrà ser assolida. I per suposat, l’afició haurà de fer costat els nostres equips, gaudint del joc i animant sense defallir.

En definitiva, comencem una temporada il·lusionant, amb desafiaments que a ben segur faran que esperem amb moltes ganes poder tornar al pavelló cada cap de setmana. El primer equip masculí, tot i que té el llistó molt alt, voldrà millorar el gran rendiment que ha ofert en les dues darreres temporades i assolir per fi una de les dues places que li atorgarien el dret, per primer cop en la seva història, a disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata. El nou primer equip femení, resultat de la fusió dels sèniors A i B, té també l’ambició de disputar la fase d’ascens a Lliga Catalana. El jove filial masculí tractarà una temporada més de mantenir-se a la màxima categoria de l’handbol català: la Lliga Catalana Sènior . Els equips A de la base que la direcció esportiva del club decideixi presentar per a jugar a la Lliga Catalana -la màxima competició nacional de l’handbol formatiu-, disputaran les fases amb moltes opcions de poder classificar-se. La resta d’equips competiran amb l’objectiu de quedar el més amunt que puguin en les seves categories. A tots els desitgem la millor de les sorts.

I com a aperitiu de tot plegat, el dissabte dia 10 de setembre tindrem ocasió de començar la temporada omplint el pav 3 per a gaudir d’un magnífic partit de pre-temporada: els nois de’n Dani Ariño jugaran contra el poderós FC Barcelona B de Divisió d’Honor Plata. Serà una molt bona oportunitat per a veure el nivell de l’equip, que el diumenge següent, dia 18 de setembre, a les 18 hores, disputarà a casa la primera jornada de Lliga contra l’actual campió de la competició: el BM La Roca.

Comencem amb bon peu la temporada i omplim de goma gom el pavelló els dos partits. Després de més de tres llargs mesos sense handbol, quina millor manera hi ha de tornar a disfrutar del nostre esport i del nostre equip? Us hi esperem a tots!

Julià López-Arenas.

President.

Leave a Reply