Nova temporada, nous reptes

Engeguem una nova temporada amb reptes importants per endavant, i ho fem amb la voluntat de seguir millorant el club en les diferents àrees.

En l’esportiva, els dos primers equips tenen objectius ambiciosos. El sènior A masculí, que manté bona part del bloc que la passada campanya va assolir, per primera vegada a la història del club, el sots campionat al seu grup de la Primera Divisió Nacional, vol repetir la gesta i tornar a disputar per segon cop la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata. Quatre jugadors del filial s’incorporen a la plantilla del primer equip, de manera que quinze dels vint-i-un components de la mateixa seran santcugatencs. Els nois de Dani Ariño -que inicia la darrera de les tres temporades acordades amb el club- haurien de figurar entre el grup d’equips que, a priori, compten com a candidats a ocupar la part alta de la classificació.

L’objectiu del sènior A femení és l’ascens de categoria. Les noies de Marc González ja van disputar la fase d’ascens a Lliga Catalana, finalitzant la competició en cinquena posició, a només dues posicions del desitjat ascens. La plantilla incorpora a jugadores juvenils (algunes de les quals ja van tenir un paper important en l’equip la passada temporada) i a una primera línia de nivell i amb experiència a la Primera Nacional femenina. A més a més, el sènior A femení comptarà, per primer cop, amb segon entrenador, enriquint així tant la qualitat de les sessions d’entrenament com la gestió dels partits de competició. La incorporació al cos tècnic d’un preparador físic específic de la branca femenina a ben segur que ajudarà a millorar les prestacions de les de Marc González. El creixement de la branca femenina del club passa per disposar d’un primer equip fort, que assoleixi l’ascens a la màxima categoria de l’handbol català per, una vegada aconseguit, pensar en fites encara més grans.

Quant el filial masculí, el sènior B, si l’actual campió de la Lliga Catalana ja era un equip molt jove, la propera temporada encara ho serà més. Les baixes a l’equip per la promoció de quatre jugadors al sènior A es cobriran amb juvenils. Joan Sancho, doncs, no ho tindrà gens fàcil per mantenir una temporada més una categoria tan exigent com la Lliga Catalana, formada enguany per un únic grup de disset equips (tretze dels quals equips A, i només 4 filials) tot i el gran potencial dels nois que sumarà al planter. Els flamants campions de la passada Copa Catalana juvenil s’hauran d’adaptar de pressa al canvi de categoria per ajudar a obtenir la permanència.

El sènior C, conduït per Albert Magrans i Joan Cinta, tractarà d’aconseguir ser més regular. Massa sovint l’equip va mostrar dues cares diferents: contra rivals que ocupaven la part baixa de la taula, vàrem perdre, guanyant en canvi alguns dels rivals de la part alta. Si l’equip aconsegueix la desitjada regularitat el veurem als llocs de privilegi.

Els equips A formatius competiran per assolir plaça a les Lligues Catalanes. La resta d’equips ho faran per assolir les millors classificacions a les diferents competicions en què participin. Tots ells, però, tindran com a principal objectiu que els seus integrants segueixin creixent; que millorin com a jugadores i jugadors setmana rere setmana en cada sessió d’entrenament i en cada partit que disputin.

Finalment, els dos equips màster també participaran en les seves respectives competicions. El masculí vol millorar la classificació de la passada temporada i assolir la sèrie A-1. El femení, per la seva part, disputarà la seva segona temporada i a ben segur que les jugadores faran passes endavant; de caràcter, determinació i predisposició no n’hi falta, a l’equip, i amb el bon treball setmanal la millora està garantida!

Pel que fa la resta d’àrees, l’equip de comunicació ens seguirà oferint puntualment tota l’actualitat del club a través del web corporatiu i les xarxes socials. En l’àrea social tindrem l’enorme fortuna de poder comptar amb nous col·laboradors amb moltes ganes de treballar pel club. Vagi per endavant l’agraïment més sincer per tanta generositat! Ja tenim ganes de començar les primeres reunions de treball per dibuixar les línies mestres de les accions que durem a terme.

Ja ho veieu: ras i curt, ens espera una gran temporada. Confiem poder gaudir-ne de valent.

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply