El femení arrenca el camí per lluitar per Lliga Catalana rebent a l’HC Laietà Argentona

El nostre sènior femení ja sap el dur camí que tindrà al davant la temporada vinent en la 1a Catalana, una temporada en la qual no ens amaguem que volem fer un pas endavant i tornar a lluitar per l’ascens a Lliga Catalana. Amb això, el primer repte de les nostres noies serà com a locals, i és que ens estrenem rebent l’HC Laietà Argentona, el cap de setmana del 16 i 17 de setembre.

Amb això, el nostre tècnic, Marc González, destaca poder arrencar com a locals: «Crec que és una mica prematur començar tan d’hora, però el fet de poder fer-ho a casa és importantíssim, ja que ens dona l’oportunitat de començar amb bon peu».

Enguany la competició canvia, i en comptes d’haver 2 grups, hi haurà un únic, amb 3 places que donaran l’ascens. «És un format nou, que no sabem com ens anirà. En tot moment dependrà del nostre estat i espero tenir sempre un incentiu per competir fins al final de la temporada» afegia González.

Així doncs, durant la 1a volta, a més del debut de la competició, rebrem la visita del PBH Montmeló, de la UE Sarrià, de l’Handbol Maresme Llavaneres, de l’HC Perelló, del CH Vilanova del Camí i de l’Handbol Igualada. Per contra, en la primera part de la 1a Catalana, visitarem les pistes de l’Handbol Santpedor, de l’Handbol Molins, del CE Handbol BCN Sants, del CH La Salle Montcada, del CH Ascó, de l’Handbol Sant Quirze i de l’Handbol Gavà B.

Nielo Ballart

Leave a Reply