Només un punt separa l’equip de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata

El proper dissabte, en horari unificat a les set de la tarda, es celebrarà la vint-i-novena jornada, la penúltima, del Campionat de Primera Divisió Nacional. Els nois de Dani Ariño visitaran la pista del Club Handbol Palautordera amb l’objectiu de sumar al menys el punt que els separa de la consecució matemàtica de la segona plaça, que els donaria el dret a disputar per primer cop en els ja gairebé cinquanta anys d’història del nostre club, la fase d’ascens a la divisió de plata de l’handbol estatal.

La visita al pavelló municipal Els Quatre Hereus serà, a ben segur, molt complicada, i exigirà dels nostres jugadors oferir la seva millor versió. El CH Palautordera, que ocupa la vuitena posició a la classificació, és un rival molt dur, i més a la seva pista, on amb el suport de la seva afició es fa sempre fort.

Però els santcugatencs són coneixedors de la importància transcendental del partit, per a no haver d’arribar a la darrera jornada amb l’obligació de sumar. A més a més, a ben segur que un nombre important d’aficionats es desplaçaran a Sant Esteve de Palautordera per donar-los ànims.

Dissabte, doncs, disputarem una nova final, amb l’objectiu de segellar la segona posició i fer història.

Som-hi SantCu!!!

Leave a Reply