Sopar de celebració del títol de Lliga Catalana sènior masculina «Antonio Lázaro»

Ahir vàrem celebrar el títol de Campions de Lliga tan brillantment assolit pel nostre filial, el sènior B. Ho vàrem fer sopant plegats a la Taverna Cal Temerari. A la celebració estaven convidats els vint-i-vuit jugadors que van participar en la consecució del campionat (la plantilla del sènior B, més els jugadors de l’A amb fitxa del B, els del C i els juvenils que han ajudat al filial), els entrenadors de l’equip i també els delegats.

En finalitzar, el club va fer entrega a tots els convidats d’una reproducció de la instantànea de la celebració del títol amb la llegenda <<SÈNIOR B HANDBOL SANT CUGAT. CAMPIONS LLIGA CATALANA SÈNIOR MASCULINA «ANTONIO LÁZARO» TEMPORADA 2022-2023>> i la relació de la totalitat de components a la part posterior de la reproducció. També es va presentar una reprocucció en tamany A2 que es penjarà al despatx del club.

Després, els jugadors van seguir la festa per a acabar de celebrar con cal una fita històrica. Us deixem amb una galeria d’imatges del sopar a Cal Temerari.

Enhorabona, equip i força SantCu!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply