Jordi Ribera, seleccionador nacional, ens visita

El proper dimecres 10 de maig rebrem una visita molt especial: la de’n Jordi Ribera, el seleccionador nacional. No cal dir gaire res del seu extraordinari palmarès com a entrenador i seleccionador: el sarrianenc ho ha guanyat gairebé tot i és una referència a nivell mundial. Sí cal dir, però, algunes coses de’n Jordi Ribera com a persona. Quan el passat mes de febrer vàrem explicar-li que el proper setembre l’Handbol Sant Cugat celebrarà el Cinquantenari de la seva fundació i el vàrem convidar a passar pel club i fer-nos una visita si les seves responsabilitats li ho permetien, ens va contestar tot d’una agraïnt la invitació i comprometent-se a buscar un forat a la seva agenda per a fer una escapada a Sant Cugat, tot coincidint amb alguna de les visites que fa a la seva Sarrià de Ter natal. En Jordi el passat dia tres d’abril ens va confirmar que el 10 de maig podria apropar-se a Sant Cugat. I això diu molt de la seva humilitat, de la seva generositat, de la seva senzillesa i del seu amor pel nostre esport, que fan que un professional de talla mundial vulgui visitar un club amateur com el nostre per donar-nos suport.

Ell mateix va proposar el format de la visita: una xerrada i posterior col·loqui, i veure després durant una estona una sessió d’entrenament al pav 3. La xerrada-col·loqui tindrà lloc a la Casa de Cultura, a les set de la tarda i estarà oberta a tothom, esperant especialment la presència dels entrenadors i jugadors de més edat del club. Després anirà al Pav3 on veurà la sessió del filial, el sènior B, que entrena a aquella hora. Els nois de Joan Sancho, doncs, tindran la sort i l’enorme privilegi de que, un cop a la seva vida, el seleccionador nacional els vegi entrenant. Però tots els entrenadors del club, els jugadors i els aficionats que ho desitgin podran gaudir de la visita que en Jordi Ribera, de manera absolutament desinteressada, ens farà la setmana vinent.

Amb el convenciment que recordarem com alguna cosa històrica la visita del seleccionador nacional, volem agraïr-li públicament el seu gest: Jordi, MOLTÍSSIMES GRÀCIES per tanta generositat!

Julià López-Arenas

President

El seleccionador nacional Jordi Ribera Romans amb els jugadors del club Mario Álvarez i Oriol Vega durant el torneig d Anaitasuna a Pamplona

Leave a Reply