L’Handbol Sant Cugat visita la pista del líder.

L’Handbol Sant Cugat visitarà dissabte vinent la pista del primer classificat de la competició, l’Handbol Sant Quirze. Els quiris lideren amb mà de ferro la competició i només han cedit una única derrota i dos empats en els vint-i-quatre partits que porten disputats, fent bons els pronòstics que els situaven des de l’inici com a principal candidat a endur-se el títol. Les opcions que l’Handbol Sant Cugat encara té passen, però, per derrotar els homes de Guiteres: als nostres només els val la victòria. 

Si bé Xepkin recupera per a aquest transcendental partit homes importants i podrà tornar a comptar amb en Marc Jordan i en Guillem Correro -ja recuperats de les seves respectives lesions a l’espatlla i el turmell- tanmateix l’equip, confinat fins dimarts per casos de Covid a la plantilla que van obligar a haver d’ajornar l’últim partit, només podrà realitzar dues sessions preparatòries per a afrontar un partit de tanta exigència.

Arribats al tram decisiu de la temporada, quan només resten cinc jornades (més l’enfrontament ajornat contra el Club Handbol Sant Esteve de Palautordera), el primer equip del club es troba encara amb opcions d’aconseguir la segona plaça tan cobejada i vol assolir una victòria de prestigi davant del líder per seguir, així, pressionant l’Handbol Esplugues, segon classificat, que visitarà la pista d’un OAR Gràcia en trajectòria ascendent i que a ben segur els posarà les coses difícils. 

Esperem que dissabte els nostres mostrin la seva millor versió i s’enduguin de Sant Quirze dos punts vitals per seguir pugnant per arrabassar la segona plaça als espluguins. Un triomf al feu del primer classificat seria una gesta que faria acarar les jornades següents amb renovat optimisme i refermaria les  aspiracions dels nostres.

Leave a Reply