El Club Handbol Sant Cugat comunica que l’Andrei Xepkin no continuarà l’any vinent

El Club Handbol Sant Cugat comunica que l’Andrei Xepkin, actual entrenador del primer equip del club, no seguirà al càrrec la temporada vinent per motius personals. L’Andrei i el club, ara que l’equip ja no té opcions matemàtiques d’assolir la segona plaça del campionat de Primera Nacional que donaria dret a poder disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata, hem decidit de mutu acord fer-ho públic.

Des del Club Handbol Sant Cugat volem aprofitar l’ocasió per a agrair a l’Andrei Xepkin la seva gran professionalitat durant la temporada que ha ocupat la banqueta del primer equip a Primera Nacional, i reconèixer-li la tasca feta que ha permès a l’equip a mantenir-se amb opcions per pujar de categoria fins a les darreres jornades. Ara l’objectiu és el d’aconseguir la tercera plaça, fet que suposaria la millor classificació de la història del club.

Volem desitjar a l’Andrei molts èxits tant en la seva nova etapa professional com en la personal, i volem que sàpiga que aquesta serà sempre casa seva.

Gràcies Andrei!

https://handbolsantcugat.org/wp-content/uploads/2021/05/Comiat-Andrei-2021.pdf

Leave a Reply