Les noies del filial, únic equip femení de Catalunya invicte en totes les lligues

El nostre Sènior B femení ha acabat la 1a fase de la competició liderant el grup 1 de la 2a Catalana, després d’acabar amb un balanç d’11 victòries i 1 empat. Amb això, les noies aconsegueixen bitllet per a la fase d’ascens. La fita, a més, recobra més valor si es té en compte que el nostre filial és l’únic equip femení de tota Catalunya que es manté invicte des de l’inici de la competició.

Així doncs, les noies s’han imposat, tant en l’anada com en la tornada, a AEH Les Franqueses, CE Handbol BCN Sants B, CH Palautordera-Salicru B, Club Handbol Vilamajor B i CH Sant Fost. D’altra banda, l’Handbol La Garriga ha estat l’únic equip capaç de rascar un punt a les nostres, després d’empatar 21 a 21 en el partit de tornada.

L’entrenador de l’equip, Marc González, valora el treball de les noies: «Fem un balanç molt positiu i és que l’equip està treballant de valent. És veritat que en algun partit la sort ens ha somrigut, però això no treu mèrit, perquè estan molt ficades en el projecte. És el resultat que mereixen».

En aquesta 2a fase de la competició, el nostre Sènior B es veurà les cares vers l’Handbol Gavà B, l’Handbol Ribes B, el CH Igualada, el CE Handbol BCN Sants B i el CH La Salle Montcada a dues voltes. Amb això, un cop acabat la competició, els 3 primer obtindran l’ascens a 1a Catalana, categoria en la qual competeix el nostre primer equip. «És un grup molt complicat, però nosaltres anirem a totes i lluitarem fins al final» ha sentenciat el nostre entrenador.

Nielo Ballart

Leave a Reply