Un gol separa el nostre femení de les fases d’ascens

El nostre sènior femení no ha pogut classificar-se per a les fases d’ascens, després d’empatar 23 a 23 davant l’HC Perelló, el diumenge 6 de març a la ZEM Rambla del Celler. Les noies, després de l’ensopegada de l’Handbol Lleida Pardinyes, depenien d’elles mateixes, i és que amb un triomf haurien aconseguit una fita històrica.

L’actitud de les noies ha estat immillorable en l’inici del partit, i és que han sortit sobre el terreny de joc amb les idees clares i conscients de la importància de l’enfrontament. Amb això, a poc a poc, i gràcies a un joc dinàmic i una sòlida defensa, l’equip marxava al pas pels vestidors amb una bona renda, i és que s’imposaven 14 a 9.

En la represa, però, alguna cosa ha canviat en l’actitud de l’equip, que a poc a poc s’ha anat desinflant. Les forces en les cames i la pressió que estava vivint el nostre sènior s’ha anat apoderant de les noies, que han trobat a faltar cames fresques i més rotacions. Així doncs, i quan encara quedaven 5 minuts de joc, el conjunt visitant aconseguia col·locar-se a només 1 gol. El sènior no ha perdut la cara en cap moment del partit, però no ha pogut ser, i és que l’HC Perelló ha assolit empatar 23 a 23.

El tècnic, Jordi Solé, s’ha mostrat crític amb la situació: «Fa uns partits que estem acusant el desgast en la 2a part, és el que té ser poques jugadores. Estàvem jugant molt bé fins que ens han fallat les forces, i les rivals ho han sabut aprofitar. Crec que hem marxat més nosaltres del partit que no que el rival s’hagi endollat».

Tot i que Solé es mostra «decebut per no aconseguir l’objectiu» té fe en l’equip: «És un equip molt competitiu i que té qualitat per aspirar a grans quotes. Ara toca aprendre d’això, esperem assegurar el més ràpid la permanència per pensar ja en l’any vinent».

Amb tot, amb aquest empat, l’equip ha acabat en la 4a posició en el grup A de la 1a Catalana i, tot i estar igualat a punts amb l’Handbol Lleida Pardinyes, tercer i darrer equip en jugar les fases d’ascens, el goal average ha estat decisiu, ja que mentre a casa vam guanyar 26 a 23, a Lleida vam perdre 21 a 17. Ara, l’equip es veurà les cares amb els rivals del grup B que tampoc participaran en la fase d’ascens i ho farà amb 15 de 20 punts possibles.

Nielo Ballart

Leave a Reply