Lapeyra & Taltavull i Ingelyt: dos dels patrocinadors principals del nostre club

Lapeyra & Taltavull i Ingelyt són dos dels patrocinadors principals del nostre club. Ambdues empreses mantenen vincles estrets amb l’Handbol Sant Cugat, i des de fa ja sis anys que tenim la sort de mantenir amb elles una gran relació.

Lapeyra & Taltavull representa a constructors de maquinària i instal·lacions líders en els seus sectors. Centra la seva activitat en la impressió i fabricació d’embalatges (etiquetes, cartró i cartró ondulat, i embalatges flexibles) i la seva utilització en les indústries farmacèutiques, químiques i cosmètiques.

La seva filosofia ha estat contribuir en tot moment a que el mercat disposés d’algunes de les millors tecnologies existents en el món del packaging i la comunicació gràfica, i prova d’això és que representen empreses, majoritàriament amb més de 30 anys de relació, líders europees en la seva especialitat.

Quant Ingelyt, s’ocupa des de la col•laboració en la creació d’un pla de negoci, fins a la posada al mercat dels productes fabricats, passant per estudis de viabilitat, plans de desenvolupament, plans comercials, dissenys, construcció, posada en marxa i validació de plantes de fabricació. INGELYT és un partner ideal per a dur a terme una nova inversió o la millora dels recursos existents per a empreses amb ànim de creixement. Valors propis de la companyia com l’esperit de servei, el dinamisme, la qualitat, la responsabilitat i la capacitat de treball conjuntament amb els seus clients, grans i petits, els ha permès ser una empresa cada cop amb més recursos que poder oferir al mercat.

Poder lluir els noms de Lapeyra & Taltavull i el d’Ingelyt en unes equipacions tan especials com les del 50è aniversari de la fundació l’any 1.973 de l’Handbol Sant Cugat és tot un honor i una immensa sort per a nosaltres. Celebrem que ens hagin fet confiança, recolzant el nostre projecte de club en una data tan assenyalada. Moltes gràcies!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply