Vaz i Sancho donen la primera victòria a casa del CH La Salle Montcada en l’era de Dani Ariño

A la 3a va a la vençuda, i és que els nois van poder guanyar 33 a 34 al CH La Salle Montcada, el dissabte 28 d’octubre, després d’encadenar 2 empats en les seves últimes visites a la pista montcadenca. Amb això, un recital ofensiu d’Aleix Vaz (amb 9 gols) i de Jordi Sancho (amb 10) donen el primer triomf dels nostres en aquesta complicada pista en l’era de Dani Ariño.

El duel va arrencar amb un ritme frenètic, i amb un conjunt local sabent regnar en aquest boig inici (6 a 3). A més, tot i que Aleix Vaz portava la iniciativa ofensiva dels nostres, no era suficient per tombar el bloc rival (10 a 5). Un temps mort de Dani Ariño, però, canviava la dinàmica del duel, i gràcies a les primeres intervencions de Joan Costa, i un Jordi Sancho molt efectiu en els seus llançaments, érem capaços d’igualar el matx (14 a 14). Abans del pas pels vestidors, el sènior feia un pas endavant i aprofitava la seguretat de Guillem Pallarès per marxar amb avantatge (14 a 17).

En la represa, Joan Costa ja estava endollat, i Aleix Vaz i Jordi Sancho seguien mostrant-se com una assegurança en atac (17 a 21). Aquestes bones sensacions eren traslladades també en defensa, fet que ens permetia robar pilotes i córrer per mantenir l’avantatge en l’electrònic (22 a 25). Quan semblava que tot eren flors i violes, no obstant això, el CH La Salle Montcada jugava amb 7 en atac i era capaç de posar-nos en problemes i capgirar l’electrònic (28 a 27). En els últims minuts, la lluita constant de Sergi German en els 6 metres eren fonamentals per acabar revertint la situació i endur-nos els 2 punts (33 a 34).

En acabar el partit, el nostre lateral Aleix Vaz valorava el treball de l’equip per aconseguir els 2 punts: «El rival estava amb dona dinàmica, amb 3 victòries seguides i fent bé les coses, i tot i que arribàvem amb baixes importants en atac, tots sabíem que havíem de fer un pas endavant per suplir la part ofensiva que ens donen aquests jugadors. El temps mort de Dani Ariño ha estat clau per començar a defensar bé i hem sabut contrarestar el seu atac de 7. Són 2 punts molt importants que ens faran seguir combatent».

Amb aquest triomf, els nostres nois continuen amb l’escalada i ja es troben a 2 punts del lideratge i de les places que donen accés a les fases d’ascens, places que actualment ocupen l’OAR Gràcia Sabadell i el Bm. La Roca, empatats a punts. En la pròxima jornada, el masculí visitarà la pista del CH Sant Esteve Palautordera, el dissabte 4 de novembre.

Nielo Ballart

Leave a Reply