La Copa de les Nacions se celebrarà a Sant Cugat

La Federació Catalana d’Handbol ens ha confirmat que serem seu de la 13a edició de la Copa de les Nacions, una copa que se celebrarà el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Com cada any, les seleccions femenines de Catalunya, Galícia i el País Basc formaran part d’aquesta competició, i en aquesta ocasió, la selecció convidada ha estat Gran Bretanya.

Des del club volem agrair a la Federació Catalana d’Handbol l’honor de confiar en nosaltres per ser amfitrions de la Copa de les Nacions, un premi a la nostra aposta per l’handbol femení. També volem agrair a l’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cugat, i en especial al regidor d’Esports, Francesc Carol, per creure i aportar pel projecte. I és que durant el cap de setmana respirarem handbol d’alt nivell gràcies a la participació d’aquestes 4 seleccions

A més, ens fa molta il·lusió poder realitzar una acció de promoció de minihandbol que comptarà amb la participació de les jugadores de la selecció catalana. Amb tot, una oportunitat única per gaudir de l’handbol femení, una de les apostes clares d’aquest nou mandat de l’actual junta directiva.

Nielo Ballart

Leave a Reply