Jornada d’handbol femení

Benvolgus/des.

El Club Handbol Sant Cugat és una entitat esportiva amb una llarga historia a la nostra ciutat i compta amb una branca femenina des de quasi els seus orígens.

Amb la clara voluntat d’eixamplar la base de nenes que practiquen aquest esport a les diferents escoles i facilitar la continuïtat de la pràctica d’aquest esport al club, des de fa temps es van organitzant activitats puntuals en diferents entorns, obertes a les nenes i noies, amb caràcter gratuït, per promoure la seva salut física i mental.

Aquest mes de setembre, en el marc d’una jornada d’handbol femení que es desenvoluparà el proper 19 de setembre, s’organitzaran unes activitats lúdiques i gratuïtes d’introducció a aquest esport, a les que es convida a totes les nenes que hi vulguin assistir, practiquin o no handbol o mini handbol, respectant les mesures sanitàries que l’Ajuntament i el mateix club han aprovat i estan aplicant, per a garantir la pràctica de la activitat física en condicions de màxima seguretat.

Per a la millor organització de l’activitat, l’arribada i registre de les nenes i noies haurà de ser entre les 9’30 i 10h, i hauran de venir acompanyades del pare o la mare, que n’autoritzarà la pràctica, i  portar la roba d’esport posada i un parell de sabates d’esport en una bossa, ja que per motius higiènics el calçat per a accedir a pista no pot ser el mateix que el de carrer. Mentre no es comenci l’activitat a pista s’haurà de portar la mascareta posada. 

L’adult acompanyant podrà estar a les grades veient la activitat mentre l’aforament del pavelló ho permeti i respectant les mesures sanitàries establertes.

L’activitat acabarà cap a les 12h, moment en que les nenes deixaran la pista i marxaran del pavelló o bé podran quedar-se si volen seguir veient el següent partit d’handbol femení que està programat per aquell matí.

En resum, us esperem:

– El dia 19 de setembre al Pav3 (Rambla del Celler s/n) Al costat de la piscina municipal.

– A partir de les 9,30 del matí.

– Obert a nenes i noies a partir de 8 anys.

Esperem que gaudiu d´activitats divertides i gratuïtes d´iniciació al handbol i de l’handbol femení.

Leave a Reply