La Junta vol agrair…

La Junta del Club Handbol Sant Cugat vol agrair la gran col·laboració de tots els participants en la jornada d’handbol que vam tenir la sort de gaudir ahir, 19 de setembre, al PAV3. En les circumstàncies actuals, aquesta jornada no hauria estat possible sense la implicació de delegats dels equips del club, voluntaris i la magnífica predisposició de tots els assistents, i la dels equips que ens han visitat: C.E: Molins de Rei; BCN Sants i F.C. Barcelona B. Gràcies també a la cooperació amb el Servei d’esports de l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès, sense la qual no seria possible superar els reptes als que diàriament ens enfrontem. Al llarg de la jornada hem pogut veure partits de totes les categories, des d’infantil a sènior, en què s’ha aplicat el protocol sanitari de mesures antiCovid-19. Ens sap greu que, degut a la limitació de l’aforament del pavelló a un terç de la capacitat total no tothom hagi pogut accedir a la instal·lació. Tot i així els partits dels equips sèniors s’han pogut seguir a través de la retransmissió en streaming.

Valorem positivament l’experiència i animem a l’afició que es mantingui l’actitud de col·laboració ja que la situació motivada per la pandèmia fa que haguem de ser extremadament curosos en el compliment dels protocols aprovats per les autoritats sanitàries, esportives i governatives. Només així podrem continuar assistint als partits dels equips del club. Tot i les limitacions i les dificultats organitzatives, operatives i de tot tipus que ens implica el compliment estricte amb les mesures dels protocols, aquest compliment és el que fa que la pràctica esportiva i l’assistència del públic esdevingui segura.

L’èxit de la jornada ens ha confirmat que teniu fam d’handbol. Així doncs, un cop més, us donem les gràcies per la vostra paciència i us animem a continuar gaudint del nostre esport malgrat totes les limitacions abans esmentades!

Leave a Reply