Fi de temporada 2020/21

Benvolguts.

Sant Cugat del Vallès, a 19 de juny de 2.021.

S’acaba una temporada estranya, marcada per la pandèmia de Covid-19; una temporada en que els protagonistes no han estat només les jugadores i jugadors del club, les seves sessions d’entrenament i els partits.

S’han hagut de suspendre entrenaments, celebrar-los a l’aire lliure, s’han cancel·lat competicions; durant mesos que s’han fet interminables l’activitat normal del club s’ha vist reduïda a la mínima expressió. I quan s’ha pogut reprendre, els confinaments, les proves diagnòstiques, els ajornaments de partits, la seva celebració a porta tancada, han seguit posant les coses difícils a tots plegats. Malgrat tot, i no deixa de sorprendre’ns, les jugadores i jugadors, els seus tècnics, les delegades i delegats, i les famílies, en cap moment heu abaixat els braços; heu estat pacients i esperançats en que més aviat que tard tot tornaria a ser com abans.

Ara que toca fer balanç i començar a preparar la nova temporada, permeteu-me que faci un agraïment públic a tots els que heu seguit mostrant el vostre compromís envers el club. En primer lloc a les jugadores i jugadors i a l’equip de tècnics, que no heu defallit en cap moment tot i les enormes dificultats a les que us heu hagut d’enfrontar. A en Joan Sancho i la Montse Blázquez, per treure forces d’on no n’hi havia i fer que tot seguís funcionant. A les delegades i delegats: sou un miracle pel club; un tresor; la vostra tasca és impagable. A les famílies, per respondre sempre. Als meus companys de Junta, que no comptaven que hauríem de transitar per un camí tan ple de dificultats. I de manera molt especial, a tu, Iñaki; a l’Iñaki Zurbano, vicepresident primer de la Junta i responsable Covid del club: mai t’agrairem prou tota la feina feta.

Nosaltres seguirem treballant per a ajudar a que l’Handbol Sant Cugat segueixi fent passes endavant; col·laborant a fer-lo créixer una mica més, i a finals d’agost hi tornarem per acabar de preparar la temporada 2021- 2022; una nova temporada que esperem sigui com les d’abans i puguem tornar a gaudir dels partits de tots els equips del nostre gran club.

Fins aleshores us desitjo, en nom de tota la Junta directiva, bones vacances i bon estiu. Força SantCu!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply