Arrenquem una nova temporada…

Benvolguts.

Arrenquem una temporada que, si res no ho torça, tornarà a ser molt semblant a les d’abans de la pandèmia. És obligat començar fent memòria dels que malauradament ja no segueixen amb nosaltres, donant molts ànims i molta força als qui la malaltia us ha pres a éssers estimats. 

La vida prossegueix i l’handbol ens ha de donar alegries. Per fi tornem a veure els nostres competint cada cap de setmana, gaudint de tornar a jugar a handbol. Bona part de la nostra tasca al club rau a facilitar-los el camí per a ser millors jugadors, amb el convenciment que el seu pas pel club també els ajudarà a fer-los millors persones. L’handbol posa de manifest els valors de l’esport: l’esforç, el treball en equip, la superació de les adversitats i, per damunt de tot, el respecte: envers un mateix, envers els companys i els entrenadors, envers els rivals, envers el públic, envers l’estament arbitral i les seves decisions. Segurament, quan abandonin la pràctica de l’handbol aquests valors seguiran acompanyant al llarg de les seves vides a les vostres filles i els vostres fills, i és per això que paga tant la pena que intentem infondre-los-els.

Tot indica que més aviat que no pas tard les autoritats sanitàries aixecaran algunes restriccions encara vigents. En breu el Pav 3 recuperarà l’aforament complet. Us encoratgem a que vingueu a animar els equips del club. Ompliu les graderies i esperoneu els nostres; gaudiu dels partits. Les plantilles dels primers equips del club persegueixen objectius molt ambiciosos. Si veniu al pavelló veureu competir i gaudir del joc, donant el millor d’ells mateixos a les jugadores i els jugadors dels 19 equips del club. Tots ells necessiten l’escalf de la seva afició. 

Veniu al Pav 3, a ben segur que jugadores i jugadors us ho agrairan i vosaltres us ho passareu molt bé. Us hi esperem!

Força SantCu!

Julià López-Arenas

President.

Leave a Reply