Dani Ariño, nou entrenador del Sènior A masculí per a les properes 3 temporades

El Club Handbol Sant Cugat comunica que Dani Ariño serà el nou entrenador del primer equip durant les properes tres temporades.

Dani Ariño, entrenador Nacional d’handbol, barceloní de 40 anys, va començar la seva carrera professional a l’Handbol Salle Bonanova, equip que va dirigir tres temporades, aconseguint la primera d’elles l’ascens a Lliga Catalana. Posteriorment va ocupar durant cinc anys la banqueta de l’Handbol Sant Esteve Sesrovires, on va tenir a les seves ordres a jugadors santcugatencs com Marc Jordan i Hèctor Gómez. Fins la passada temporada ha format part de l’staff tècnic de l’Handbol Sant Vicenç com a preparador físic del club i segon entrenador dels equips femenins de Divisió Honor Plata, que ha disputat la primera fase eliminatòria d’ascens a la Divisió d’Honor Liga Guerreras, i del juvenil, amb qui ha disputat la fase final del Campionat d’Espanya de Clubs celebrat el passat cap de setmana, obtenint una brillant quarta posició. Ariño va participar en el darrer mundial femení disputat al Japó com a preparador físic de l’estament arbitral.

Tot i la seva joventut, és un tècnic experimentat i amb un gran coneixement de la Primera Divisió Nacional. Dani Ariño s’incorpora al nostre club juntament amb Miquel Herrero, el seu segon tant a l’Handbol Salle Bonanova com després en l’etapa a l’Handbol Sant Esteve Sesrovires.

Des de l’Handbol Sant Cugat els donem la benvinguda tot desitjant-los molta sort i molts èxits en aquesta nova etapa professional. Sabem de la seva enorme vàlua i esperem poder ajudar-los i facilitar-los la seva feina perquè es trobin com a casa.

Benvinguts, Dani i Miquel!

Leave a Reply