Els cadets es volen sumar a la festa dels juvenils i ser també equips de Lliga Catalana

El cadet masculí i el cadet femení volen seguir el camí dels juvenils, després que ambdós conjunts assolissin plaça per a la Lliga Catalana. És per això, que durant aquest cap de setmana, els 2 cadets buscaran fer-se un lloc entre els millors equips de Catalunya en els sectors, que es disputaran entre el divendres 16 i el diumenge 18 de setembre.

En el cas del masculí, els nostres nois han quedat enquadrats en el grup D, juntament amb l’Handbol Cooperativa Sant Boi, la Unió Esportiva Sarrià i el Tarragona HC. El debut del cadet serà com a visitant, a casa els santboians (el divendres 16 de setembre a les 19:30 hores), mentre que en la 2a jornada visitaran la UE Sarrià, el dissabte 17 de setembre a les 12:30 hores. Tancaran la fase de grups com a locals amb la visita de l’equip tarragonès, el diumenge 18 de setembre a les 12:30 hores.

Eloi Safon, tècnic de l’equip masculí, explica que serà unes fases complicades, tot i que esperen assolir la classificació: «Estem amb 3 rivals complicats, i és que tant la UE Sarrià com l’Handbol Cooperativa Sant Boi són clubs que cada any classifiquen els seus equips a Lliga Catalana. A més, visitarem les seves pistes i són pistes calentes. D’altra banda, el Tarragona HC és un rival més desconegut, però fa temps que la província de Tarragona està treballant molt bé la base. Seran unes fases dures, però lluitarem per aconseguir l’objectiu de classificar-nos».

Per la seva banda, el femení ha quedat enquadrat en el grup C juntament amb l’Handbol Ribes, el CH La Salle Montcada i el Lleida HC. Les noies s’estrenaran a casa, el divendres 16 de setembre, davant de l’Handbol Ribes, a les 19:30 hores, per en la 2a jornada visita la pista de les lleidatanes, el dissabte 17 de setembre a les 13 hores. El cadet femení tancarà les fases a casa vers el CH La Salle Montcada, el diumenge 18 de setembre a les 10:45 hores.

La seva entrenadora, Martina Pablo, assenyala la importància de formar a les jugadores durant aquestes fases: «Hem de veure l’evolució que tindran les jugadores des del principi fins al final, però el més important és que aprenguin, gaudeixin i es deixin la pell en cada partit. Lluitarem per pujar a Lliga Catalana, ja que el club ens ha donat l’oportunitat i sempre és un repte i una motivació per jugar contra els millors equips de Catalunya, però som conscients que és un grup molt complicat, amb el campió de 1a Catalana (el CH La Salle Montcada), el 6è classificat de 1a Catalana (el Lleida HC) i un nou equip de nova formació».

Nielo Ballart

Leave a Reply