El masculí s’estrena de la millor manera: triomf vers el vigent campió de la competició

El nostre masculí ha demostrat la seva qualitat i s’ha deixat la pell en la victòria per 27 a 25 davant el Bm La Roca, vigent campió de la competició, el diumenge 18 de setembre. Els nois de Dani Ariño han demostrat que són un equip compenetrat, i des de la defensa, han aconseguit sumar 2 punts d’or en l’estrena de la Primera Nacional.

Els nostres nois han sortit molt endollats (4 a 2), en uns grans minuts de Guillem Pallarès i Jordi Sancho, que amb un doblet cadascun, ens han permès posar-nos per davant en el partit, gràcies també a les grans intervencions de Pol Varela. L’enfrontament, però, s’ha igualat (7 a 7), en un moment en el qual Mikel Rubiño estava portant el control del partit. La doble exclusió d’Arnau Domingo, no obstant això, ens ha deixat tocats, permetent als rivals escapar-se en el marcador (8 a 12). És per això, que ha resultat fonamental l’aparició de Pau Ortega en el tram final de la primera part, que amb 3 gols, ha retallat distàncies en el marcador (13 a 14).

En la represa, els nostres jugadors han canviat el xip, i amb una millorada defensa, han pogut recuperar les bones sensacions i tornar a posar-se per davant, amb una diana d’Aleix Vaz (17 a 16). A més, la sortida d’Oriol Cortés des de la banqueta ha estat clau per poder ampliar l’avantatge en l’electrònic (22 a 18), en uns instants en els quals Joan Costa s’ha sumat al festival d’aturades de Pol Varela. El Bm. La Roca no ha tirat la tovallola, i ens ha posat la por en el cos (24 a 23), però els nostres nois han tret les urpes per defensar l’avantatge i acabar guanyant 27 a 25.

 

En acabar el partit, Joan Costa ha destacat la importància de sumar els 2 punts: «El nostre objectiu és millorar la temporada passada i és molt important començar guanyat el líder». A més, Costa ha assenyalat com tot l’equip ha sumat en el duel: «Hem d’estar predisposats a acceptar el rol que ens pertoca en funció del partit, ja sigui des d’inici, des de la banqueta o des de la represa del partit. És per això que tots hem d’estar endollats per aprofitar els minuts que tinguem per obtenir un resultat favorable».

Nielo Ballart

Leave a Reply