El masculí té entre cella i cella les fases d’ascens

El nostre masculí ha aconseguit una important victòria davant l’Handbol Banyoles per 36 a 26, el dissabte 27 de novembre, en un partit en el qual els nois s’han mostrat molt sòlids en defensa. Així doncs, gràcies al triomf, l’equip es reenganxa en la lluita de l’ascens i trenca una mala dinàmica de resultats.

El partit ha començat molt favorable pel masculí (5 a 1), amb un Érik Villalba increïble sota pals. Tot i que els gironins han pogut retallar distàncies (6 a 5), l’equip s’ha mostrat molt sòlid el darrere i, amb un Sergi Germán guanyant l’esquena dels seus defensors, han pogut marxar 16 a 11 al pas pels vestidors.

En la represa, hi ha hagut un intercanvi de cops per part dels dos equips (19 a 14), tanmateix, en uns bons minuts de Jan Rof, el masculí ha pogut escapar-se en el marcador (24 a 15). L’avantatge ja era insalvable, i els nostres s’han dedicat a mantenir l’avantatge, amb un Pau Ortega i un Pol Navarro determinants en aquest parcial, per acabar guanyant 36 a 26. La mala notícia, però, ha estat la lesió de Jordi Sancho en la 2a part.

Hèctor Gómez, capità de l’equip, assenyala la importància d’haver guanyat: «Eren 2 punts molt importants, perquè l’equip està treballant molt bé. Un cop més hem demostrat que el nostre atac principal és la defensa, i és que quan estem sòlid darrere, el nostre atac és molt més rodat».

Així doncs, amb la victòria, el masculí se situa en la 3a posició de la classificació, a 2 punts del Bm Granollers B (segon) i a 4 del Bm. La Roca (líder), equips que la següent jornada es veuran les cares. En el nostre cas, visitarem la complicada pista del CH La Salle Montcada, el dissabte 4 de desembre.

Nielo Ballart

Leave a Reply