El segon equip està de dolç i acaba invicte la primera volta

El nostre sènior B està en un gran estat de forma, i així ho reflecteix la ratxa de victòries de les jugadores que, amb els triomfs d’aquest cap de setmana, tanquen la 1a volta de la 2a Catalana líders de la classificació. 6 triomfs en 6 partits, aquesta és la carta de presentació d’aquest equip, que es presenta com a candidat a tot en la competició.

El camí per arribar aquí no ha estat fàcil, i és que aquest equip, de recent creació la darrera temporada, ha hagut de suar la samarreta amb esforç i sacrifici. Victòries sofertes en cada partit, en les quals cada gol ha sigut un treball conjunt, però al cap i a la fi, 6 victòries en 6 partits: Handbol La Garriga (25 a 22), CH Sant Fost (24 a 29), CH Palautordera-Salicru B (26 a 25), CH Vilamajor B (17 a 27), CE Handbol BCN Sants B (23 a 29) i AEH Les Franqueses (24 a 17).

Marc González, entrenador de l’equip, explica el dia a dia de les jugadores: «Les jugadores estan fent un treball increïble i estan implicades i compromeses amb el projecte. Ningú s’havia plantejat arribar fins aquí, i és que aquest equip va començar a competir en sènior la passada temporada, en una temporada atípica. No obstant això, amb esforç, han sabut sumar partit rere partit».

Així doncs, i un cop acabada la primera volta, l’equip es troba líder amb 12 punts i, quan encara resta tota la 2a volta, necessita només 4 punts per certificar la seva participació en la fase d’ascens. «Un cop arribat fins aquí, volem mantenir-nos i estar en la fase d’ascens» explicava el tècnic del nostre sènior B. El pròxim repte de les jugadores serà guanyar el seu pròxim partit, a casa l’Handbol la Garriga.

Nielo Ballart

Leave a Reply