El femení fa els deures i se situa líder de la competició

Gran partit el realitzat pel nostre femení, i és que les jugadores no han fallat davant el Torró d’Agramunt ACLE CHA, cuer de la classificació, i ha sumat una important victòria per 36 a 21. Tot i la igualtat de la primera part, les noies han estat molt superiors en la represa i se situen provisionalment líders de la competició.

En la primera part, l’equip ha estat una mica espès i ha donat facilitats a les rivals perquè poguessin crear i jugar. Tot i això, les jugadores han sabut mantenir-se per amunt en el marcador i han aconseguit marxar amb el 16 a 11 al pas pels vestidors.

En la represa, però, les noies han incrementat la seva intensitat i han començat a sentir-se més còmodes, amb una Maria Estévez excelsa sota pals. D’aquesta manera, i amb un atac més dinàmic i directa, l’equip ha començat a augmentar la seva diferència, fins al definitiu 36 a 21.

Jordi Solé, entrenador del femení, ha destacat la victòria de l’equip: «És un triomf molt positiu, ja que era un partit a priori fàcil, però l’equip ha fet el que havia de fer. Així doncs, hem imposat el nostre joc i hem aconseguit treure una bona diferència, important tant per la classificació com per la nostra moral».

Amb tot, el femení se situa líder de la Primera Catalana, amb 13 punts, tot i que té un partit més que el CH Sant Esteve Palautordera i l’Handbol Sant Quirze B. Així doncs, les jugadores acabaran la primera volta entre les 3 primeres classificades, places que donen accés a les fases d’ascens, objectiu de l’equip.

Nielo Ballart

Leave a Reply