El masculí tanca una etapa complicada del calendari amb un ple de triomfs

El nostre primer equip masculí va guanyar 31 a 28 al Sant Martí Adrianenc, el dissabte 26 de febrer, en el cinquè partit dels nostres jugadors en 15 dies. Amb aquest triomf sofert, ja que es va complicar en la segona part, l’equip suma 5 victòries en 5 partits en només 2 setmanes.

L’equip va sortir molt endollat en els primers minuts, amb una gran eficàcia de cara el gol amb jugadors com Aniol Picola, que sortia de dolç el dia del seu aniversari (5 a 5). L’enfrontament, però, es va travar i, si no fos per les bones parades d’Erik Villaba, la doble superioritat rival ens podria haver sortit molt cara. Els nois, això sí, van saber reaccionar a temps, i amb uns canoners Jordi Sancho i Oriol Vaz (amb 3 diades cadascun), permetien que marxéssim amb el 16 a 11 en el descans.

En la 2a part, els nois van poder gaudir de bons minuts, amb un Oriol Vaz encara molt actiu. Tanmateix, l’acumulació d’exclusions dels nostres jugadors, sumat a la falta d’encert local, va permetre que el Sant Martí Adrianenc ens igualés el partit (22 a 22), després d’un contundent parcial de 0 a 6. Quan pitjor ho estàvem passant, Sergi Germán, Pau Ortega i Jordi Sancho van augmentar la seva intensitat i van poder solucionar el partit, amb el definitiu 31 a 28.

Jordi Sancho, màxim anotador dels nostres amb 6 dianes, es mostra content amb la bona ratxa de l’equip: «Era una fase complicada del calendari, amb molts partits, i volíem sumar mínim 8 de 10, així que molt contents d’haver fet un ple». D’altra banda, tot i que valora la victòria davant el Sant Martí Adrianenc, Sancho posa èmfasis «en aquells partits que aquí a casa guanyem de 6 o 7 i ens acaben empatant. Hem de corregir això».

Així doncs, gràcies a aquesta victòria, l’equip es manté en la 2a posició de la classificació, tot i que cap dels seus immediats perseguidors ha ensopegat. En la pròxima jornada, el sènior visitarà la complicada pista del CH Sant Esteve de Palautordera, el dissabte 5 de març. «És probablement la sortida més difícil que ens queda, i és que aquest equip ha sigut l’únic capaç de guanyar-nos com a locals» sentenciava Sancho.

FOTO: Anna Maymús

Nielo Ballart

Leave a Reply