El femení necessita un triomf, i la desfeta de l’Handbol Lleida Pardinyes, per ser en les fases d’ascens

El nostre primer equip femení, després de guanyar 25 a 33 davant el Torró d’Agramunt ACLA CHE, el darrer diumenge 27 de febrer, arriba a la darrera jornada de la 1a Catalana amb opcions d’aconseguir bitllet per a les fases d’ascens. Amb això, les vermell-i-negres necessiten guanyar a casa davant l’HC Perelló, el diumenge 6 de març, i esperar que l’Handbol Lleida Pardinyes perdi el dia anterior.

Les comptes, així doncs, són clares: només si es compleix aquesta condició, el nostre primer equip serà un dels 3 conjunts del grup A que aconsegueixi classificar-se per a les fases d’ascens a Lliga Catalana. D’altra banda, tot el que s’allunyi d’aquests resultats deixarà a les noies fora les posicions de fases d’ascens.

Quan només resta una jornada perquè acabi la competició, les noies se situen en la 4a posició, amb 20 punts, 1 punt per sota de l’Handbol Lleida Pardinyes, conjunt que és tercer i tanca les fases d’ascens. Així doncs, mentre que les lleidatanes visitaran la complicada pista del CH Sant Esteve de Palautordera, el dissabte 5 de març, actual líder de la competició, nosaltres rebrem la visita del 6è classificat, l’HC Perelló. En cas d’un empat en la 3a posició, l’Handbol Lleida Pardinyes estaria per sobre, després de capgirar el gol average en la 2a volta de la competició.

Amb tot, el nostre entrenador, Jordi Solé, és conscient que només val guanyar: «Hem de guanyar si o si, tot i que jugarem sabent el resultat de l’Handbol Lleida Pardinyes i, per tant, sabent si competim per les fases d’ascens o per acumular punts per a la fase de permanència. No serà fàcil, ja que serem poques jugadores, però no hi ha excuses i a casa no podem deixar escapar punts».

Nielo Ballart

Leave a Reply