10 jornades per a seguir somiant

Quan només falten deu jornades per disputar, el primer equip segueix a la part alta de la classificació, en la lluita per assolir una de les dues posicions que donen dret a jugar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata. Per segon any consecutiu, doncs, els nostres mantenen ben viu el somni de tots plegats de pugnar per a les fases i volen seguir fent història al club.

La plantilla dirigida per Dani Ariño i Miquel Herrero arriba al tram decisiu de la temporada en bona dinàmica, sense haver deixat de créixer com equip, mostrant unes prestacions cada dia que passa millors. En les vint jornades que ja hem deixat enrere (tot i a que als vermell i negres els resta encara pendent el partit corresponent a la disset, a la pista del Club Handbol Palautordera-Salicru, que es jugarà el proper 10 de març) l’equip s’ha mostrat sòlid; a la qualitat que té el grup, han afegit l´ esforç, la humilitat i el treball necessaris per a donar sempre el millor de cadascú. Tots els jugadors se senten importants i compromesos, i això es deixa veure damunt la pista i es transmet a la graderia.

Deu jornades per a seguir somiant. Deu jornades per a fer història i tornar a escriure amb lletres grosses una nova pàgina de la vida del club. Sabem que els jugadors i l’staff ho donaran tot per a fer realitat el somni. A nosaltres ens toca acompanyar-los cada cap de setmana, donant-los alè quan els calgui i sense deixar d´ animar-los. Força SantCu!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply