El femení s’estrena a 1a Catalana amb una treballada victòria vers l’HC Perelló

El primer equip femení ha debutat amb una important victòria a casa de l’HC Perelló per 19 a 26, el dissabte 24 de setembre, en el primer partit oficial del nou sènior unificat en la 1a Catalana. Tot i que el partit no ha estat fàcil, i és que les nostres han hagut de remuntar durant la primera part, l’equip ha aconseguit desplegar una gran tasca defensiva per sumar els 2 primers punts de la temporada.

El partit, però, no ha estat fàcil en cap moment, ja que el sènior ha començat per sota en el marcador. Les nostres no estaven compenetrades i estaven concedint regals, els quals les perellonenques aprofitaven per mal des del contraatac. Amb paciència, i després de millorar un parell d’aspectes, les jugadores han pogut capgirar el partit abans del pas pels vestidors (9 a 11).

En la represa, tot i que en l’inici les rivals han pogut igualar el partit, les nostres noies han sortit molt millor sobre el terreny de joc i a poc a poc han pogut anar incrementant la diferència en l’electrònic. A més, la defensa 6-0 i les bones intervencions de Maria Estévez han estat claus per poder acabar vencent el partit per 19 a 26.

En acabar el partit, el tècnic Marc González ha destacat el bon paper de les jugadores per sumar els 2 punts: «És molt important guanyar fora de casa i més amb la sensació que el que estem treballant està sortint. Quan hem tingut calma en atac i en defensa hem notat la diferència, així que molt content amb l’actitud de la gent».

Amb tot, el femení s’estrena amb una important victòria en el debut a la 1a Catalana. En la pròxima jornada, el nostre sènior rebrà la visita de l’Handbol Santpedor, el dissabte 1 d’octubre a les 17:30 hores, conjunt que també ha guanyat en la primera jornada de la competició.

Nielo Ballart

Leave a Reply