El masculí segueix amb el peu en l’accelerador i retorna a les fases d’ascens

El nostre primer equip va aconseguir una important victòria per 25 a 31 a casa l’Handbol Poblenou, el dimecres 23 de febrer, en un partit pendent de la jornada 13. Els nois van estar molt entonats en tot moment, i ja en la primera part, obrien una escletxa en el marcador ja insalvable en la represa.

Els primers compassos van estar molt igualats, amb alternatives per part dels dos equips (5 a 5). Els nostres, però, van incrementar una mica la seva intensitat, i amb 4 dianes consecutives, amb un doblet d’Aniol Picola, obrien una escletxa en l’electrònic (5 a 9). Amb l’avantatge en el marcador, el sènior va mantenir el ritme per acabar marxant 13 a 17 al pas pels vestidors.

En la 2a part, els barcelonins, en uns bons minuts, van aconseguir situar-se a només 2 dianes en diferents ocasions (16 a 18, 18 a 20 i 21 a 23). Els nois, però, estaven còmodes sobre la pista, i amb dianes de Jordi Sancho, Oriol Vaz i Oriol Cortés tornava a posar terra pel mig (21 a 26). En els darrers 10 minuts, la diferència ja no va variar i Aniol Picola anotava el definitiu 25 a 31.

El nostre entrenador, Dani Ariño, valora el treball de tot l’equip des de l’inici del partit: «Vam entrar molt bé en l’enfrontament i vam mantenir un bon to, tant defensivament com ofensivament. Després d’una bona 1a part en la qual marxàvem amb l’avantatge, en la represa teníem un punt més de físic que ens va permetre obrir l’escletxa. Molt contents pels 2 punts i per tornar a guanyar entre setmana».

Així doncs, amb la victòria, el sènior, tot i tenir un partit pendent, se situa en la 2a posició i recupera les posicions de fases d’ascens. En la pròxima jornada, els nois rebran la visita de Sant Martí Adrianenc, el dissabte 26 de febrer a les 19:15 hores, conjunt que actualment és antepenúltim en la classificació.

FOTO: Anna Maymús, en un dels partits d’aquesta temporada a la ZEM Rambla del Celler

Nielo Ballart

Leave a Reply