El masculí resol un partit que se li havia ennuegat en la 1a part

El primer equip masculí va sumar una important victòria a casa l’Handbol Terrassa per 26 a 33, el dissabte 19 de febrer, una victòria que ens permet seguir de ple en la lluita per les fases d’ascens. Els jugadors, tot i posar-se 4 gols amunt en la 1a part, van abaixar els braços i van veure com els rivals retallaven distàncies (15 a 16) abans del descans. En la 2a part, l’equip es va mostrar molt sòlid en defensa i va poder escapar-se en el marcador.

Així doncs, els nostres van sortir a mossegar en el partit i, ràpidament, aconseguien obrir una escletxa en el marcador (5 a 9), amb un Jan Rof molt encertat de cara a porteria, amb 4 grans gols. Amb l’avantatge, semblava que el sènior s’escaparia en el marcador, no obstant això, els nois es van relaxar (12 a 12) i van patir per marxar per sobre al pas pels vestidors, amb un darrer gol de Jordi Sancho (15 a 16).

En la represa, l’equip va sortir amb una actitud molt diferent, i tot i uns primers minuts igualats, el sènior va incrementar el seu entremat defensiu. A més, Sergi Germán es va mostrar molt combatiu dins l’àrea de 9 metres, ajudant a l’equip a col·locar el 18 a 23. Ja amb l’avantatge, els jugadors es van dedicar a mantenir la diferència, per acabar guanyant 27 a 33.

El nostre tècnic Dani Ariño valora seguir sumant de 2 en 2: «Hem estat molt incisius en l’inici de l’enfrontament, podent escapar-nos en el marcador. No obstant això, ens hem confiat i hem baixat la intensitat, i això ha permès que ells ens igualessin el partit. L’important és que en la 2a part hem recuperat el to defensiu i hem pogut sentenciar el partit». A més, Ariño ha destacat la importància que tots els jugadors «estan endollats i responen positivament en les rotacions».

Amb aquesta victòria, el sènior se situa en la 4a posició, 2 punts per sota del Bm. Granollers B (conjunt amb 2 partits més) i el CH La Salle Montcada (equip amb 1 partit més). D’aquesta manera, l’enfrontament ajornat que disputarem aquest dimecres a casa l’Handbol Poblenou resulta fonamental perquè l’equip continuï en la lluita per l’ascens.

FOTOS: Anna Maymús

Nielo Ballart

Leave a Reply