L’OAR Gràcia Sabadell esmicola el somni d’ascens del femení, el qual es complica la fita

El nostre femení ha perdut 26 a 32 davant l’OAR Gràcia Sabadell B, el dissabte 19 de febrer, en un duel directe per a la lluita per assolir el bitllet per a les fases d’ascens. Les noies han arribat de guanyar de 4 gols en la 2a part, no obstant això, un canvi de defensa rival ens ha condemnat el partit, dificultant-nos molt optar per acabar entre els 3 primers.

Així doncs, ambdós equips han sortit sobre el terreny de joc conscients del que estava en joc, mostrant-se molt efectius. A més, tant el nostre sènior com el conjunt filial de l’OAR Gràcia Sabadell B han ofert alternatives i han jugat un partit vistos. Abans del pas pels vestidors, el bon paper defensiu de les noies ens ha permès marxar amb avantatge al descans (15 a 13).

En l’inici del partit, el nostre sènior femení ha continuat jugant un partit excels, defensant bé les ofensives visitants i trobant encert en la porteria rival, arribant a marxar 4 gols per sobre en el marcador. Un canvi defensiu de les sabadellenques, però, que s’han situat en 5-1 ha dificultat molt la circulació de les noies, que han començat a acumular pèrdues i han vist com les rivals capgiraven l’electrònic. En els darrers minuts, i a la desesperada, l’equip ha encaixat de manera estrepitosa, acabant cedint 26 a 32.

Marta Fernández, capitana del nostre sènior, es mostra consternada per haver deixat escapar una oportunitat d’or: «Ha estat una pena, perquè ho teníem a tocar i no hem sabut tancar el partit quan tocava. Tot i això, encara ens queda una mínima esperança d’estar en les fases d’ascens, així que haurem de guanyar els 2 partits que ens queden».

Amb la derrota, el nostre femení se situa en la 4a posició, a 2 punts del CH Sant Esteve de Palautordera, primer conjunt que se situa en les fases d’ascens, tot i que l’equip compta amb un partit menys. En la pròxima jornada, les noies visitaran la pista del Torro d’Agramunt ACLE CHA, el diumenge 27 de febrer.

Nielo Ballart

Leave a Reply