El jove filial segella la permanència a Lliga Catalana quatre jornades abans d’acabar la competició

El sènior B, tot i ser un dels equips més joves de la màxima competició organitzada per la Federació Catalana d’Handbol, ja ha aconseguit matemàticament la permanència quan resten encara quatre jornades per disputar, i la propera temporada competirà, per tercer any seguit, a la Lliga Catalana.

Els jugadors dirigits enguany per Joan Sancho, director esportiu del club, afrontaven el difícil repte de mantenir-se. Només cal recordar que el primer equip del club va competir fins la temporada 2013-14 a Lliga Catalana, quan va assolir l’ascens a Primera Nacional, on milita des de llavors; o fixar-se que només cinc dels setze equips que conformen la categoria són filials, mentre que els altres onze són equips A per a adonar-se del gran mèrit que ha significat per a un grup de joves jugadors sense experiència en la categoria haver segellat ja aquest cap de setmana la continuïtat a Lliga Catalana.

I el cert és que la temporada del nostre filial és per a estar orgullosos del planter. L’equip va acabar la primera fase amb els mateixos punts que l’Handbol Vilamajor, quedant quart només per la diferència de gols, no podent assolir d’aquesta manera una de les tres posicions que donaven dret a disputar la fase pel títol. La millora del joc de l’equip des de que a finals de setembre començà la competició ha estat sensacional. L’evolució i el creixement dels joves jugadors, que han sabut adaptar-se ràpidament a una categoria tan exigent, ha estat una constant. El gran treball setmanalment dut a terme ha donat fruits, i gràcies a la direcció de Joan Sancho i el compromís de tots els jugadors, l’objectiu de la temporada s’ha assolit brillantment. La progressió del nostre filial, doncs, ha de permetre aconseguir l’objectiu del club d’anar incorporant més jugadors del planter al primer equip. Per tot plegat, estem molt contents de felicitar el sènior B. Enhorabona, equip!

Julià López-Arenas

President

Leave a Reply