El masculí fa els deures a casa el CH Palautordera-Salicru i se situa a 1 punt del lideratge

El nostre primer equip masculí ha fet un pas de gegant de cara a l’objectiu de classificar-nos per a les fases d’ascens, i és que amb la victòria davant el CH Palautordera-Salicru per 31 a 36, el dijous 17 de març, avantatgem en 2 punts els nostres immediats perseguidors. El triomf, a més, serveix per posar pressió al Bm. La Roca, conjunt que actualment lidera el Grup D de la 1a Nacional, un punt per sobre de nosaltres.

Els nois visitaven la pista del penúltim classificat, no obstant això, eren conscients que el rival s’està jugant la permanència i que arribava amb 2 triomfs consecutius. Així doncs, en una bona arrancada dels nostres, amb un Sergi Germán molt lluitador des del pivot, obríem una escletxa important en el marcador (4 a 10). Els locals no tiràvem la tovallola, però dirigits per Jordi Sancho, manteníem un avantatge còmode en el marcador. En el tram final, un endollat Pau Ortega, amb 6 dianes, permetia anar 14 a 21 al pas pels vestidors.

En la represa, els nois sortien sobre el 40×20 amb els deures fets i només calia aguantar la diferència. A més, en una mostra de condició física, el nostre sènior obtenia una diferència de 9 gols, sent la màxima del partit (25 a 34). En el darrer parcial de l’enfrontament, 6 dianes dels locals donaven una mica d’ales al CH Palautordera-Salicru, no obstant això, els gols d’Aleix Vaz i Pau Ortega dilapidaven qualsevol opció d’èpica dels locals.

El nostre entrenador Dani Ariño considera que era fonamental guanyar: «Érem molt conscients del que ens jugàvem i vam sortir molt endollats des del principi. Vam poder obrir una escletxa important al descans que ens va donar tranquil·litat per a la 2a part».

La victòria és clau, i és que quan només resten 8 jornades perquè acabi la competició, depenem de nosaltres mateixos per acabar líder de la classificació. La gesta no serà pas fàcil, així que toca anar pas a pas, el primer dels quals serà la visita el CH Bordils, el diumenge 20 de març a les 12 hores.

FOTO Anna Maymús (partit d’anada davant el CH Palautordera-Salicru)

Nielo Ballart

Leave a Reply