El femení mostra la seva superioritat i és un corró per l’HC Laietà Argentona

El nostre primer equip femení ha vençut amb molta solvència a casa l’HC Laietà Argentona per 18 a 37, el dissabte 2 d’abril, en un partit sense moltes dificultats per a les noies. Així doncs, i amb un joc molt dinàmic per part de les nostres, l’equip ha obert ràpidament una escletxa en el marcador per seguir invicte en la fase de permanència de 1a Catalana.

Les jugadores han sortit molt endollades sobre la pista del joc (1 a 4), gràcies a un joc molt dinàmic i un alt encert de cara porteria. No obstant això, les locals no tiraven la tovallola i es reenganxaven en el partit. El nostre sènior, però, sabia de la seva superioritat, i després d’un gran parcial de 0 a 6 per marxar en el marcador, s’imposaven amb claredat als pas pels vestidors (10 a 21).

En la represa, les noies ja tenien els deures fets, però, tot i això, han seguit amb una ofensiva veloç i efectiva i, amb diferents contraatacs, han situat l’11 a 27. A més, en defensa el nostre sènior estava molt sòlid, mentre que Maria Estévez estava excelsa sota pals. Les locals, tanmateix, han pogut quadrar la seva defensa en el tram final, però les nostres jugadores no han tret el peu de l’accelerador per posar el definitiu 18 a 37.

En acabar el partit, Jana Paracolls ha volgut destacar el gran partit que ha jugat l’equip: «És el segon partit que guanyem amb una gran diferència i això ens dona molta confiança. Quan som superiors és important que ho demostrem, i així ho hem fet. A més, seguim mantenint la intensitat en les segones parts i això també és molt rellevant».

Amb tot, amb aquesta victòria, la 3a en aquesta fase de permanència, el nostre femení se situa en la 2a posició i certifica, així, la seva permanència en la 1a Catalana. En la pròxima jornada, l’equip rebrà la visita del CH Cerdanyola, el dissabte 9 d’abril, exequip del nostre tècnic, Jordi Solé.

Leave a Reply